Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların pozisyonlar penalti miInsallah bir oyun dönmez. Yabancı var devam etmeli
Bence ortada.Bunların pozisyonlar penalti mi
Aylardır bunu anlatmağa çalışıyorumFb'in kadrosunu 10+4'e indirgediğinde, çeşitli Anadolu deplasmanlarında yaşayacaklarının bir fragmanı oldu bu maç adeta. Hani rotasyon yaptı falan diye İsmail'e kızıyorlar da, Fb'in kadrosu bu yani. Gwood-Kahveci dışında bir rotasyon yok. Onu da 59.dakikada oyuna aldı herif. 40dk+5 dk uzatma, 45 dk sahada kaldı Gwood.
Onun dışında da diğer oyuncular da 40+ dakika oynadı. Fb'in tüm kadrosundan bir tek Lukaku oynamadı sanırım. Tek bir oyuncu.
Levent en iyileriFb'in kadrosunu 10+4'e indirgediğinde, çeşitli Anadolu deplasmanlarında yaşayacaklarının bir fragmanı oldu bu maç adeta. Hani rotasyon yaptı falan diye İsmail'e kızıyorlar da, Fb'in kadrosu bu yani. Gwood-Kahveci dışında bir rotasyon yok. Onu da 59.dakikada oyuna aldı herif. 31dk+5 dk uzatma, 36 dk sahada kaldı Gwood.
Onun dışında da diğer oyuncular da 30+ dakika oynadı. Fb'in tüm kadrosundan bir tek Lukaku oynamadı sanırım. Tek bir oyuncu.
Kante-İsmail tercihine majör bir rotasyon diyemem ben şahsen. İsmail mevcut Kante'den daha değerli bir oyuncu bana göre. Dün 2 net rotasyon vardı diyebilirim. Hatta Kerem-Oğuz tercihini bile sezon içinde bol bol görürüz ki Oğuz da gayet iyi oynamış. Bir anlamsız tercih vardı, Gwood-Kahveci tercihi, ondan da 59'da vazgeçmiş zaten.Levent en iyileri
Leventin nesi yedek
Ederson gidecek diyolar zaten,Tarık geçen sene iyiydi
Semedoyu beğenmiyorlar.
Kerem greenwood ve kante as bi tek
Oguz gayet iyi herifKante-İsmail tercihine majör bir rotasyon diyemem ben şahsen. İsmail mevcut Kante'den daha değerli bir oyuncu bana göre. Dün 2 net rotasyon vardı diyebilirim. Hatta Kerem-Oğuz tercihini bile sezon içinde bol bol görürüz ki Oğuz da gayet iyi oynamış. Bir anlamsız tercih vardı, Gwood-Kahveci tercihi, ondan da 59'da vazgeçmiş zaten.