SL 26/27 H:1 | Gençlerbirliği 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Ağustos | beIN Sports 1

3 kere gelip 1 kere şampiyon olamayan hocayı 4.kez getiren başkanı Galatasaray lisesi bahçesinde çarmıha gererlerdi....harbi loser oğlu loser bunlar. 3-4 tane transfer yapsak gene şampiyon oluruz

İnşallah iyisinizdir, çok geçmiş olsun Kerem Bey. :asd:

1786826342541.webp

İsmail kağnı gibi defansla bizim futbolu oynatmaya çalışıyor garip bir çar:d

Yeni kuralla biraz zor görürüz o dakikalari artik. Tempo gerçekten daha yükseldi.
kuraldan ziyade hakemlere bi kulak çekme var bence. dün bizim maçta çorumlu herif knockout oldu, tek başına 5 dakika onu ayıltmaya çalıştılar ona bile 7 dakika geldi. diğer ufak sakatlıklar, değişikliklere girmiyorum bile. ama dediğim gibi bunu sami yen'de yapmak kolay. kadıköy'de küfür yedikçe nefesi açılan şerefsiz dansözler orda maç yönetince görecem gerçek gelişmeyi. şimdilik fena başlamadılar bakalım.

Fener CL kalsın istememizin nedenini bugün bir kez daha görmüş olduk adamlar Lyon maçı uğruna Gençler'e duman oldular.

Üstüne 8 maç oynasalar bunlar Kasım ayında havlu atarlar.
Sosyal medyayı görmüyor musun? Lyon bunları elesin bu oyuncu grubunu da düşünürsek sezona 2-0 geriden başlarlar mental yönden aşırı zayıflar. Yıllardır adım atamadıkları arenaya zahmet edip de adım atmasınlar. Bu yaşlı kadrosu ile Uefa'da etkiler zaten bunları.

Sosyal medyayı görmüyor musun? Lyon bunları elesin bu oyuncu grubunu da düşünürsek sezona 2-0 geriden başlarlar mental yönden aşırı zayıflar. Yıllardır adım atamadıkları arenaya zahmet edip de adım atmasınlar. Bu yaşlı kadrosu ile Uefa'da etkiler zaten bunları.
UEFA'yı salarlar Aziz kendiside söyledi ama CL olursa salamazlar gerçi bana fark etmez ikisinede hazırım. :asd:

Geri
Üst Alt