- 16 Haziran 2010
- 205.915
- 158.609
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortaya mortaya barışın performansından memnun olmana şaşırdımben ortaya soyledim baris sadece erzurum'a koymamis diye. niye ustune alindin?
Baba bi yavaş ya ikinci hafta da havlu atmalar şampiyonluklar ne anlatıyonuzTemiz galibiyet. Şampiyonluk için tek rakibimiz Dursun gibi gözüküyor.
Erzurum 1 dakika bile rakip olamadı. Ter idmanı tadında maç oldu. Lemina hiç gaz vermedi. Oyuna girenler de heyecan yaratmadı. Şu takıma 2 a 3 oyuncu alında heyecanlanalim izlerken.
Ayrıca Barış bu kadar istesen bile isteğe kötü oynanmaz oynayamazsin
Ben gram beğenmiyorum 40 lık teklifede Ali koçun işi falan demiştim hatta:d Sağda en azından dümdüz atıp koşuyor solda kontrol edene kadar topu kaybediyor zaten. Hiç oynamasa daha iyi tabi de yapacak bişey yok, alternatifi Sane'de facia kötü.Tek sorun Barışın oynadığı mevki mi hocam sence gerçekten?
Sane facia kötü müBen gram beğenmiyorum 40 lık teklifede Ali koçun işi falan demiştim hatta:d Sağda en azından dümdüz atıp koşuyor solda kontrol edene kadar topu kaybediyor zaten. Hiç oynamasa daha iyi tabi de yapacak bişey yok, alternatifi Sane'de facia kötü.
oyle bisey mi dedimOrtaya mortaya barışın performansından memnun olmana şaşırdım
Takımda Osimhen gibi bir forvet varken Sane'nin gecen seneyi sadece 5 asisle tamamlamış olması ve yaptıgı top kayıpları tamamen bir facia.Sane facia kötü müHocam son dakikadaki pozisyon bile sanenin feci facia kötü olmasına rağmen Barış yerine sahada olması gerektiğini gösteriyor.