⚽ SL 26/27 H:2 | Erzurumspor 0-4 Galatasaray | MS | 21 Ağustos

1787344167472.webp

Sorun oyuncularda degil Hoca da, her oyuncu bu kadar dökülmez. Erzurum gibi bir takima karsi organize bir tane ne bir atagin var ne bir oyun anlayisi. Ezbere ezbere isler yapiyoruz. Bir tane begendigin oyuncu olmazmi, ne yapiyor bunlar olmayan antrenmanda.

Senede 12 milyon Euro kazanan, gecen sezonu 7 gol 5 asistle bitiren Sane bugun bitik Erzurum'a karşı oyun 4 0'ken iki calim attı diye övülmesin mümkünse.

Sane de bir üstteki renkdaşın yazdığı gibi pas alamadığında bir şey olduğunda harbiden oyunu salıyor, kaptırınca da salıyor takım erzurum değil başka takım olsa bugun yine sövüyorduk muhtemelen. Tamam kardeş iyi topçusun yeteneklisin de şu mıymıntılığı bir bırak lütfen

Erzurum 1 dakika bile rakip olamadı. Ter idmanı tadında maç oldu. Lemina hiç gaz vermedi. Oyuna girenler de heyecan yaratmadı. Şu takıma 2 a 3 oyuncu alında heyecanlanalim izlerken.

Ayrıca Barış bu kadar istesen bile isteğe kötü oynanmaz oynayamazsin

Hakikaten öyle ilk golden sonra öyle bir dağıldılar ki karşı takım maçı bıraktı hazırlık maçı tadında bitti.

Takımdan yollanması gereken ilk yabancı Sane'dir nokta. ..

Fayda 1 Zarar 10

Sane biraz gamsız, biraz da keyfe keder bir adam..

Ancak onun defans arkasına attığı boş koşuları görecek, önüne inceden bırakacak bir adam yok takımda.. Adam boş koşu atmaktan helak oluyor. Bu işin piri İlkay'dı ancak bitik durumda.. Batrakov umarım bu işi yapabilir.. Eğer yaparsa, Sane çok daha verimli olacaktır..

Barış'ın olup olacağı bu.. Daha fazla anlam yüklememek lazım. Yeteneği bu kadar adamın.. Şimdi iyi kötü fiziği ile birşeyler yapmaya çalışıyor.. 30'undan sonra hiç çekilmez.. Futbolu bırakıp sudoku' ya yönelmesi lazım..

Prime döneminde Galatasaray formasıyla Victor James Osimhen izliyoruz çok büyük bir şans bu cidden.

Sezon başı Erzurum deplasmanı, olur öyle. 4 atıp kazanmışız zevkini sürelim.

Tek sorun Barışın oynadığı mevki mi hocam sence gerçekten?
Ben gram beğenmiyorum 40 lık teklifede Ali koçun işi falan demiştim hatta:d Sağda en azından dümdüz atıp koşuyor solda kontrol edene kadar topu kaybediyor zaten. Hiç oynamasa daha iyi tabi de yapacak bişey yok, alternatifi Sane'de facia kötü.

Ben gram beğenmiyorum 40 lık teklifede Ali koçun işi falan demiştim hatta:d Sağda en azından dümdüz atıp koşuyor solda kontrol edene kadar topu kaybediyor zaten. Hiç oynamasa daha iyi tabi de yapacak bişey yok, alternatifi Sane'de facia kötü.
Sane facia kötü mü :) Hocam son dakikadaki pozisyon bile sanenin feci facia kötü olmasına rağmen Barış yerine sahada olması gerektiğini gösteriyor.

barış dönerek kafa vurma fantezisini yapmaya devam etmez umarım. topu görmeden kafa vurulmaz. biri şu adama kafa vurmayı öğretsin. bu yasa kadar nası öğrenemediyse artık. bir tane attı diye tüm toplara dönerek vurmaya çalışıyor delirirsin.

Sane facia kötü mü :) Hocam son dakikadaki pozisyon bile sanenin feci facia kötü olmasına rağmen Barış yerine sahada olması gerektiğini gösteriyor.
Takımda Osimhen gibi bir forvet varken Sane'nin gecen seneyi sadece 5 asisle tamamlamış olması ve yaptıgı top kayıpları tamamen bir facia.

Geri
Üst Alt