- 31 Ağustos 2021
- 71.394
- 51.112
- 3.843
sebep?Maç saati ben;
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebep?Maç saati ben;
![]()
galibiyetleşmek istiyorum
Sonuc?Bu Oranlarla daha önceden 5 Maç oynanmış ve Deplasman Takım 3 Maç'ta da 2.Y Kırmızı Kart görmüş yav![]()
o zaman maç haricinde offline olman gerekmez mi ? takımın ne günahı var?![]()
Yönetime uyuzum
Forumu seviyorumo zaman maç haricinde offline olman gerekmez mi ? takımın ne günahı var?
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim koşa koşa. Gerçi şubat ayında kendi sahamızın zemini Erzurum'dan farksız olmaz diye düşünüyorumTff'nin bizi bu deplasmana nasıl kışın yollamadığına hâlâ inanamıyorum. Çünkü hiç şaşmaz yoksa.
Ms 2 büyük ihtimalle ama Ms 0 da olabilir dayımSonuc?
Zemin neyse de o deli kış kıyamet olmaz en azından.Aynı şeyi yazmaya gelmiştim koşa koşa. Gerçi şubat ayında kendi sahamızın zemini Erzurum'dan farksız olmaz diye düşünüyorum
Ms 2 büyük ihtimalle ama Ms 0 da olabilir dayım![]()
Yeni üyeye göre iddialı laflar. Gsc bunu yazarSansasyonel skor aliriz. 5-0 biter. Sonra "Galatasaray transfer yapmadi, kesin küme düsecek" diyen saklabanlar yavas yavas dönmeye baslar. Haftaya "Erzurum kötü takim, Göztepeden 5 yeriz"ciler türer, bir bir galibiyetleri siralarken yavas yavas futbolun sansasyonel transferden ibaret olmadigini anlamaya baslarlar. ama toz kondurmamak icin " tamam Ligi domine ederiz de bu takim CL de madara olur"culara evrilir. En sonunda Sampiyon oldugumuzda söylem "biz zamaninda telkin etmeseydik Dursun transfer yapmayacakti basarili olamayacaktir" olarak degisir. Bu da burada kalsin.
Nasıl bakıp besliyorlarsa bizimkiler feyz alsınlar. Zemin kaymak gibi görünüyor.