⚽ SL 26/27 H:2 | Erzurumspor 0-4 Galatasaray | MS | 21 Ağustos

Mertens dahil herkesin pasında ofsayta düşmeyi başarıyordu Osimhen.

Bu konuda çok dikkatsiz. Barış'ın topu dürtmesi bir şeyi değiştirmiyor, topu ayağına aldıktan 1 sn sonra ofsaytta yine.
Osimhen istediği gibi oynayabilir bu takımın kralı o çok ortada gözükmeylden 1 gol 1 asist

yaw berbat oynuyoruz bilmem ne laflarının altı dolu değil bomboş yorumlar
geçen hafta 4 takım arasında en iyi oyunu biz oynadık sonuç 2-2

maça kafadan 1-0 başladık zaten oyuncularda karşı takımı görüp tartınca salıyor zaten laylaylom oynayıp yeneceğinin farkında olduğun takıma yamyam gibi niye saldıramazsın

sahadaki oynayanların 3-4 şampiyonluğu var öyle kolay değil şu maça konsantre olmaları
Anlamazlar.

Lemina gibi 6 oynayinca Toreira baskıya gidiyor ama geçiş yemiyorsun arkası supuruyor ki Lemina iyi bile oynamıyor Iyi bir 6 bulsak Toreira hayvan gibi prese gider

Skor cok guzel de, desi var iste hala sahada bir oyun yok. Erzurum sagolsun 1lig takimi, zaten ilk dusen takim olurlar

Sol stoper+ortasaha+kanat+yedek forvet 4 transfer şart.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu nhaga 10 numarada sara'dan daha iyi oynar.
10 numarada Torreira vs daha iyi oynayabilir ama Nhaga olmaz heis, çocuğun topla ilişkisi problemli zaten. Bu yüzden Nhaga'dan umudum yok, fizik gelişir başka özellikler gelişir ama topla ilişkisi doğuştan çok iyi olmalı bence bi orta sahanın.

Osimhen olmasa halimiz nice olurdu düşünmek dahi istemiyorum. Tamamen Osimhen odaklı bir takım haline geldik. Başka da bir oyun planımız yok. 2 senedir Osimhen'in atletizm ve fizik kalitesinin hatırına bir şekilde yolumuza devam edebiliyoruz.

Bir de bu takıma tekte oynayacak adam lazım işte Mertens gibi. Öyle topu 3 kere teptikten sonra pas verecek adam lazım değil bana Sara gibi Barış gibi. Öyle oldu mu Osimhen'de 2 metre bacak var aga 10 metre ofsaytta kalıyor. Topu 3-5 kere teperek Osimhen'e pas verilmez. Umarım Batrakov bu açığımızı kapatabilir.

Sara ve Barış leş atıyor sahada tabi. Yani ancak bu kadar kötü oynanabilir. Canınız oynamak istemiyorsa hocanıza söyleyin oynamayın aga! Yeter yahu yeter.

Geri
Üst Alt