SL 26/27 H:2 | Fenerbahçe 4-2 Konyaspor | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 1

Şu leş talkıma avrupada esamesi okunmayan limitleri sınırlı rezil takıma greenwoodu aldı adamlar..
Bizim başımızdakilerin yatacak yeri yok.

Palamut fenerden 4-5 yemeden rahat edemiyor. Nasıl bir fanatikse artık. Maç sonu müthiş bir fenerle oynadık der

Talisca 1 kişi eksik oynatıyordu ne güzel şimdi full Asensio oynayacak kötü oldu

Şu leş talkıma avrupada esamesi okunmayan limitleri sınırlı rezil takıma greenwoodu aldı adamlar..

Malum olay olmasa bu yaşta buraya gelecek adam değildi ligin üzerinde oyuncu aldılar.
Vedat la liga'da formdaydı geçen sezon.

Yani hücum açısından iyi transferler yaptılar. Bizimkiler ne yaptı belli değil. Şampiyonlar ligindesin geçen sezon iyi yerlere gidebilmişsin. Oyuncuları getirebiliyor olman lazım son dakikaya kadar yattılar.

Malum olay olmasa bu yaşta buraya gelecek adam değildi ligin üzerinde oyuncu aldılar.
Vedat la liga'da formdaydı geçen sezon.

Yani hücum açısından iyi transferler yaptılar. Bizimkiler ne yaptı belli değil. Şampiyonlar ligindesin geçen sezon iyi yerlere gidebilmişsin. Oyuncuları getirebiliyor olman lazım son dakikaya kadar yattılar.
ağlıyon mu yine fb fb diye son 4 senede olduğu gibi? ama her sene fb'ye 3er 3er atıp şampiyon oluyoruz. sen komşunun tavuğunu kaz görmeye devam et.

Zaten alacaklardı maçı hakem hatasının skora etki etmesi güzel oldu da bişey değişir mi tartışılır tabi

500 yıldır falan yabancı var yangını yap diyoruz da bir sezon satmadan yapmayacaklar bu işi

Şampiyon olduğun gün bu yangını yap dedik. Ligi satınca kimse seni sallamaz. En güçlü olduğun gün bunu yapacaksın. Şampiyon olduğun gün yapacaksın

lyonun show yapması lazım bu defansa

Skriniar ake çok uyumsuz skriniar-osurukwolde daha uyumluydu ne yalan söyliyim

Greenwood marsilyada gouri ve aubameyang yuzunden parlayamadi. İkiside les oynadi o kadar assistleri bosa gitti. Maasi dolgun verdi aldi fener isin asli bu. Benim sasirdigim konu ismail in bu topcudan haberdar olmasi.
Bide bisey oynamayan Sidiki cherifi adamlar 6.5 milyon kar ile sattilar .

Talisca'nın canı oynamak isteyince oynuyor oynamak istemeyince yürüyor.
Şut tehtidi fazla üst düzey. Bu sene çata çat geçecek Talisca yoksa greenwood var asensio var. Sf siz kalma gibi bi aptallık da yapmadılar.

Biz şl deyiz onlar olmayacak muhtemelen bu bir adım bizi geriye atıyor. Biz atletikolarla lpool larla oynarken adamlar dinamo zagrep le falan oynıcaklar.

Hata yapma lüksümüz yok. Açıkçası bu sene bizi önde görmüyorum bu yönetimi ve hakemler tff yi de göz önünde bulunurduğumda.

İlk yarıya baktım, ileride yetenekle iş yapıyorlar ama Gwood, Asensio, Kerem, Vedat filan savunmayla alakaları yok, az top çeviren takım bunları pas pas eder. Valla pek rahatsız olmadım açıkçası.

Geri
Üst Alt