SL 26/27 H:2 | Fenerbahçe 4-2 Konyaspor | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 1

Şut tehtidi fazla üst düzey. Bu sene çata çat geçecek Talisca yoksa greenwood var asensio var. Sf siz kalma gibi bi aptallık da yapmadılar.

Biz şl deyiz onlar olmayacak muhtemelen bu bir adım bizi geriye atıyor. Biz atletikolarla lpool larla oynarken adamlar dinamo zagrep le falan oynıcaklar.

Hata yapma lüksümüz yok. Açıkçası bu sene bizi önde görmüyorum bu yönetimi ve hakemler tff yi de göz önünde bulunurduğumda.

Fenerin şampiyonlar ligine kalmasını bu yüzden istiyorum. Onlar şampiyonlar ligine kalırsa bence ligde biz önde oluruz. Kalmazlarsa eğer şu kadroyla fener önde.

İlk yarıya baktım, ileride yetenekle iş yapıyorlar ama Gwood, Asensio, Kerem, Vedat filan savunmayla alakaları yok, az top çeviren takım bunları pas pas eder. Valla pek rahatsız olmadım açıkçası.
Çok temposuz kalıyorlar böyle. Anca palamut gibilere atarlar böyle goller. Biz doğru transferleri yapalım bunları paspas ederiz

Fenerin şampiyonlar ligine kalmasını bu yüzden istiyorum. Onlar şampiyonlar ligine kalırsa bence ligde biz önde oluruz. Kalmazlarsa eğer şu kadroyla fener önde.
Yine de şl ye kalmalarını istemem. İşin prestij ve ekonomik boyutları da var. Katılırlarsa bir kırılım olarak görülüp ekstra bir motivasyon ve özgüven ihtimali de çok yüksek

En zor sezon bu sezon özetle.

Greenwood marsilyada gouri ve aubameyang yuzunden parlayamadi. İkiside les oynadi o kadar assistleri bosa gitti. Maasi dolgun verdi aldi fener isin asli bu. Benim sasirdigim konu ismail in bu topcudan haberdar olmasi.
Bide bisey oynamayan Sidiki cherifi adamlar 6.5 milyon kar ile sattilar .
Bakın şikeci şerefsizler umrumda değil.
Ama adamlar deli gibi para veriyor ceplerinden.Bir şekilde sokuyorlar parayı klübe

Bizim başımızdakiler hain.Bakın tekrar söylüyorum bunlar kendi menfeatini klübün üzerinde tutan reklamın kralını yapan şampiyonluklarda bir gram fark yaratmayan hainlerdir.Bunlara çok büyük tepki verilmeli.
Hem çulsızlar hem Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar.
Klübü icraya veren adamlar klübün haklarını korurmu korumaz.
Her sene transfer dönemi aynı rezillik.Ama kimsenin umrunda değil

4-4 olurdu bu maç

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener 5.golü isteyerek atmıyor.
Konya'nın 1 gol daha atmasını bekliyor.
Amaç plaka yapmak.

İlhan palut senden beden eğitimi hocası bile olmaz

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem çabalıyor,
Ederson çabalıyor

Bugün akıyor maşallah. Ederson kalır bu performans ile yaşasın.

Şut tehtidi fazla üst düzey. Bu sene çata çat geçecek Talisca yoksa greenwood var asensio var. Sf siz kalma gibi bi aptallık da yapmadılar.

Biz şl deyiz onlar olmayacak muhtemelen bu bir adım bizi geriye atıyor. Biz atletikolarla lpool larla oynarken adamlar dinamo zagrep le falan oynıcaklar.

Hata yapma lüksümüz yok. Açıkçası bu sene bizi önde görmüyorum bu yönetimi ve hakemler tff yi de göz önünde bulunurduğumda.
Türkiye ligindeki en önemli etken bu. Şut atan oyuncumuz yok, hala daha 6 numara 8 numara falan yazılıyor. Tempolu oyuncu isteye isteye takımda şut çekebilen kalmadı resmen.

Sane hareketli ama eski şutörlüğü kesinlikle yok. Bu haysiyetsizlerde ise herkes her yerden gol atmayı bilen oyuncu oldu.

Oyun gücümüzle geçersek geçeceğiz, ama bu yabancı sınırında ne olacağı hiç belli olmaz. Belki de Taliscayı satmak zorunda kalacaklar.

Geri
Üst Alt