SL 26/27 H:2 | Fenerbahçe 4-2 Konyaspor | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 1

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak mücadele öncesinde hakem kadrosuna ilişkin detaylar netleşti.

Karşılaşmada VAR hakemi olarak Sarper(!) Barış Saka görev yapacak. Saka'ya Video Yardımcı Hakem ekibinde AVAR olarak Gökhan Barcın eşlik edecek.
Adamların her ağlaması karşılık buluyor. İğrenç bir ortam

Yerli var demek fenere penaltı kırmızı kart jokeri demek. Buna yönetim itiraz edeceğine kendi teknik direktörüyle uğraşıyor

türk V.A.R. olsaydı fb ankara'da da kazanırdı. götten uydurma 2 pozisyona 2 penaltı verilip, gençlerbirliği'nin gardı düşürülürdü. türk hakemleri'nin yatacak yeri yok. bıktık.

Fbnin aldığı penaltıyı gördüm acayip ballılar yaw

Top taca gidecek ama adamın eline çarpıyor penaltı alınıyor yıllardır böyle. Şöyle beleş penaltı kazanamıyoruz

Bu fener 5 6 ya gider...

Maçı izlemiyorum

Serbest vuruş pozısyonunun daha ağırları Avrupa maçında oldu talisca hep attı kendını hakemler faul vermedi rezil oldu bu maçta murıc atıyor hop faul iki sarı kart
Korner pozisyonu var kafayı konyalı vuruyor fener defansına çarpıyor hakem göre göre vermiyor korneri gol falan atar diye Konya.
Bu sene de hem bjk hem fb hemde hakemlerle uğraşacağız medya da da asensio güzellemeleri
İnşallah Avrupa’ya giderler de görürüz bunları

iç saha maçlarını zaten alırlar gerek yok izlemeye lyon maçı sonrası samsun maçına odaklanalım

neyse, isterse bugün türk hakemleri 60 tane daha penaltı versin 63-1 kazansınlar. yine bizim altımızda olacaklar, ilk haftada dürüst yabancı hakemler olduğu için yedikleri küskü sebebiyle.

tecavüzcü atti

Geri
Üst Alt