Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.341
- 3.178
- 2.248
Okan’ı biraz tanıyorsam Sane’yi 75 civarı sokar Batrakovu asla sokmazBatrakov ve Sane direkt oyuna almalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan’ı biraz tanıyorsam Sane’yi 75 civarı sokar Batrakovu asla sokmazBatrakov ve Sane direkt oyuna almalı
Sane-barış
Batrakov-lemina
Şart değişiklik
Ortasaha da sıkıntı ama kanatlarda hiç yokuz yunus-barış kanatları gerçekten çok kötü.bu orta saha değişmeli diyoruz.. torreira isterse sabaha kadar koşsun boş.. hiçbir etkisi yok oyuna ne uzun top ne adam geçme ne ara pas.. adamlar fiziksel olarak eziyor geçiyor adamı.. bir an önce çıkmalı... sara ortasahaya yunus 10 numaraya, sana ve barış açık..
Ben olsam sanchez teklif doğruysa satardım
Sürekli bunları yaşıyoruz uzun boylu takıma orta açma işi.Ortada taktik maktik yok.Adamların boy ortalaması 1.87 ymiş biz hava topundan gol yapmaya çalışıyoruz
sara neden bilal kisa oldu birden ya
Orası da yönetimin suçu lig başladı hala transfer yok bu takımın sezon başı puan bırakacağı kesin gibiyken bi yönetim rahattı. Olsun o kadar gerilme deTaraftar fazla gergin barış falan panik oynuyor çok fazla panik var takımda