Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.572
- 9.213
- 1.973
Bizde ısınan yok, devre arası değişiklik beklemeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin en teknik oyuncularin yedekte de ondanMalesef fb takımı teknik olarak çoook önümüzde
Maç bitsin maçtan sonra yapsınlar abi yönetime hallediyor yönetim ama oyuncular olumsuz bir hareket yaptığında direkt homurtular ıslıklar olmuyor benceOrası da yönetimin suçu lig başladı hala transfer yok bu takımın sezon başı puan bırakacağı kesin gibiyken bi yönetim rahattı. Olsun o kadar gerilme de
Saranin 2 denemesinde aklima gelen ilk sey " en kotu birini yazar miydi " dusuncesiBence batrakov uzaktan yazacak
orta saha top taşıyamıyor ki adam aldığını sançeze atıyor.. korkudan iki adım öteye gidemiyor.. lemina hadi savunmaya yönelik oynuyor alıyor dağıtıyor topu adamı..Ortasaha da sıkıntı ama kanatlarda hiç yokuz yunus-barış kanatları gerçekten çok kötü.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilal Kısa ara sıra uzaktan yazıyodu golünü. Sara şu an ondan da geri gitmiş durumda.sara neden bilal kisa oldu birden ya
Aksi durumda barış gibi adamın hiç gs forması giymemesi gerekirdi meselabize pres imkanı verilmediğinde anında sıradanlaşıyoruz
çünkü topla bir planımız yok ve son 4 sezonda da hiç olmadı
o yüzden geriden çıkmaya çalışan büyük maçlarda yükselen ortalama ve alt düzey maçlarda sadece oyuncu kalitesine bakan bir oyunumuz var
hocanın da topa sahip olma set oyunu gibi dertleri olmadığı çok belli
takımın bu anlamda çalışmadığı da çok belli
okan buruk fiziksel olarak hep iyi takımlar yapıyor ama taktiksel olarak çok tek düze bir hoca
ya böyle kabul edip devam ya da çözüm
Batrakov-Sane gibi kilit açıcı isimlerin çoğalması lazımbize pres imkanı verilmediğinde anında sıradanlaşıyoruz
çünkü topla bir planımız yok ve son 4 sezonda da hiç olmadı
o yüzden geriden çıkmaya çalışan büyük maçlarda yükselen ortalama ve alt düzey maçlarda sadece oyuncu kalitesine bakan bir oyunumuz var
hocanın da topa sahip olma set oyunu gibi dertleri olmadığı çok belli
takımın bu anlamda çalışmadığı da çok belli
okan buruk fiziksel olarak hep iyi takımlar yapıyor ama taktiksel olarak çok tek düze bir hoca
ya böyle kabul edip devam ya da çözüm