⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Sara ve Barış rezil, Sara'nın hiçbir ortası bel hizasını geçmedi. Göztepe'nin temposu düşecek 60'tan sonra illaki atarız ama yememek lazım.

Rakibin bir tane taktiği var. Her topa uzun vuruyorlar, faul ve taç kazanmaya çalışıyorlar. Buna bir önlem alamadık.
Sara ve Barış rezilleri oynuyor zaten de Apo da çok kötü. O ağır hücumcuları bile tutamıyor, her çalımı yedi yine.
Bizim ise hiç taktiğimiz yok.

Orası da yönetimin suçu lig başladı hala transfer yok bu takımın sezon başı puan bırakacağı kesin gibiyken bi yönetim rahattı. Olsun o kadar gerilme de
Maç bitsin maçtan sonra yapsınlar abi yönetime hallediyor yönetim ama oyuncular olumsuz bir hareket yaptığında direkt homurtular ıslıklar olmuyor bence

53624.webp

Bir tane ısınan adam yok, Sane de maç öncesi çıkmadı, aklımızla dalga geçiyorlar, şimdi Batrakov özel tek başına çıktı.

Ortasaha da sıkıntı ama kanatlarda hiç yokuz yunus-barış kanatları gerçekten çok kötü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orta saha top taşıyamıyor ki adam aldığını sançeze atıyor.. korkudan iki adım öteye gidemiyor.. lemina hadi savunmaya yönelik oynuyor alıyor dağıtıyor topu adamı..

bize pres imkanı verilmediğinde anında sıradanlaşıyoruz

çünkü topla bir planımız yok ve son 4 sezonda da hiç olmadı

o yüzden geriden çıkmaya çalışan büyük maçlarda yükselen ortalama ve alt düzey maçlarda sadece oyuncu kalitesine bakan bir oyunumuz var

hocanın da topa sahip olma set oyunu gibi dertleri olmadığı çok belli

takımın bu anlamda çalışmadığı da çok belli

okan buruk fiziksel olarak hep iyi takımlar yapıyor ama taktiksel olarak çok tek düze bir hoca

ya böyle kabul edip devam ya da çözüm
Aksi durumda barış gibi adamın hiç gs forması giymemesi gerekirdi mesela

bize pres imkanı verilmediğinde anında sıradanlaşıyoruz

çünkü topla bir planımız yok ve son 4 sezonda da hiç olmadı

o yüzden geriden çıkmaya çalışan büyük maçlarda yükselen ortalama ve alt düzey maçlarda sadece oyuncu kalitesine bakan bir oyunumuz var

hocanın da topa sahip olma set oyunu gibi dertleri olmadığı çok belli

takımın bu anlamda çalışmadığı da çok belli

okan buruk fiziksel olarak hep iyi takımlar yapıyor ama taktiksel olarak çok tek düze bir hoca

ya böyle kabul edip devam ya da çözüm
Batrakov-Sane gibi kilit açıcı isimlerin çoğalması lazım

Şuan bir Sara var takımda, biraz da Sara ama ona da verilen görev farklı şuan.

Üstelik Lemina'nın enerjisi de düşük, bana kalırsa; sara-lucas yapıp Batrakov'u öne atardım

Sane’yi almakta riskli
Saçma sapan kritik top kaybı patlatır yine göztepe affetmez

Geri
Üst Alt