⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Bu kadro 3 kulvarda nereye kadar gidecek , hazirlik maclarinda gorduk ne oynadigimizi.
Corumu da evde yeneceksin hemde 10 kisiye karsi sans mans anlamam.
Erzurum macina aldanma ligin acik ara en kotu kadrosu.
O halde bu aksam saglikli bir ölcü olur. Bence ligi yine domine ederiz bu mevcut kadroyla. Hatta 1-2 genc de monte etmenin tam zamani. Bunlari Yönetimi aklamak icin söylemiyorum. Ama görüldügü üzere son dakikaya birakacaklar transferi yine. Yaparlar bir seyler diye düsünüyorum :D
Zaten dikkat ettiysen 3 kulvar demedim. Ligi donumuzda sallariz. We have Osimhen they don´t.

O halde bu aksam saglikli bir ölcü olur. Bence ligi yine domine ederiz bu mevcut kadroyla. Hatta 1-2 genc de monte etmenin tam zamani. Bunlari Yönetimi aklamak icin söylemiyorum. Ama görüldügü üzere son dakikaya birakacaklar transferi yine. Yaparlar bir seyler diye düsünüyorum :D
Zaten dikkat ettiysen 3 kulvar demedim. Ligi donumuzda sallariz. We have Osimhen they don´t.
telefonun başında çaresiz transfer beklediğin doğru mu hakan altun ağabey

anadolu kulupleri gecen seneden daha guclu oldu , ben oyle bu 11 ile ligi donumuzda sallayacagimizi dusunmuyorum.

Maçın 4.hakemi izmirli bakalım yönetim bir aksiyon alacakmı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarın maç var kimse yazmıyor lan aloooo

2 hafta kadar çok uzun süren liderlik hasretini bitirip yeni transferlerle yelkenleri doldurma zamanı.
Rüzgarı arkaya alıp diğer haftayı da kazanırsak FBJK birbiri ile oynuyorken, TS de karışmışken bir bakmışsın yazlık havlular sallanmaya başlar 😁

Zor maç Göztepe ileride süratli adamları olan iyi geçiş oynayan bize ters gelebilecek takım
Önde deli gibi basmadan dengeli oynarsak
Kazanma şansımiz artar

Geri
Üst Alt