- 18 Mayıs 2011
- 54.231
- 58.440
- 4.613
23:15 de acabilirsin ekrani o zamanbatrakov ball için ekran başında olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23:15 de acabilirsin ekrani o zamanbatrakov ball için ekran başında olacağız
O halde bu aksam saglikli bir ölcü olur. Bence ligi yine domine ederiz bu mevcut kadroyla. Hatta 1-2 genc de monte etmenin tam zamani. Bunlari Yönetimi aklamak icin söylemiyorum. Ama görüldügü üzere son dakikaya birakacaklar transferi yine. Yaparlar bir seyler diye düsünüyorumBu kadro 3 kulvarda nereye kadar gidecek , hazirlik maclarinda gorduk ne oynadigimizi.
Corumu da evde yeneceksin hemde 10 kisiye karsi sans mans anlamam.
Erzurum macina aldanma ligin acik ara en kotu kadrosu.
telefonun başında çaresiz transfer beklediğin doğru mu hakan altun ağabeyO halde bu aksam saglikli bir ölcü olur. Bence ligi yine domine ederiz bu mevcut kadroyla. Hatta 1-2 genc de monte etmenin tam zamani. Bunlari Yönetimi aklamak icin söylemiyorum. Ama görüldügü üzere son dakikaya birakacaklar transferi yine. Yaparlar bir seyler diye düsünüyorum
Zaten dikkat ettiysen 3 kulvar demedim. Ligi donumuzda sallariz. We have Osimhen they don´t.
anadolu kulupleri gecen seneden daha guclu oldu , ben oyle bu 11 ile ligi donumuzda sallayacagimizi dusunmuyorum.O halde bu aksam saglikli bir ölcü olur. Bence ligi yine domine ederiz bu mevcut kadroyla. Hatta 1-2 genc de monte etmenin tam zamani. Bunlari Yönetimi aklamak icin söylemiyorum. Ama görüldügü üzere son dakikaya birakacaklar transferi yine. Yaparlar bir seyler diye düsünüyorum
Zaten dikkat ettiysen 3 kulvar demedim. Ligi donumuzda sallariz. We have Osimhen they don´t.
Bekliyorum ama calmayacak biliyorumtelefonun başında çaresiz transfer beklediğin doğru mu hakan altun ağabey
Müthiş kapak
arslan yunusu keseni biz de kıtır kıtır keserizBarış - Osimhen - Sane
Batrakov
Torreira Lemina
Jacobs Abdülkerim Sanchez Singo
Uğurcan