⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Takım sanki hiç kamp yememiş gibi, hazır oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Lizbon maçına kadar seviyeyi yükseltemezsek orada çok sıkıntı yaşarız.

şu aşamalarda galibiyete bakın kendinizi üzmeyin , şampiyon olacağız zaten.Bunu en stresli rtaşlarınızdan biri olarak diyorum

orta saha, defans şart şu maçların ilk yarısı niye bu kadar rezil oynuyoruz artık bir çözüm bulsun hoca

Beyler forvetten vazgeçtim de orta saha ve defans almazsak şampiyonlar liginde kucakta gezeriz amiyane bir tabir kullandım ama başım çatlıyor zaten sinirden.

Göztepe yerine Barcelona olacak off

Biri anlatsın 34 şut yüzde 67 topla oynama 43 kez ceza sahasına girme ve buna rağmen ecel terleri dökerek biten maç. Yahu şu nasıl mümkün olur?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok kritik bir üc puan oldu

Trabzon macina kadar kazanirsak eger büyük ihtimal yarisi önde götürecegiz uzun bir dönem

Basaksehir ve kocaeli maclari belirleyici olacak bizim adimiza

Takım sanki hiç kamp yememiş gibi, hazır oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Lizbon maçına kadar seviyeyi yükseltemezsek orada çok sıkıntı yaşarız.
Katılmıyorum. Ben fiziken çok iyi olduğumuzu görüyorum. Sanki ilk kez oynuyorlarmis gibi bir sorun var bence.

Geri
Üst Alt