⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Osimhen adlı anomali olmasa resmen orta sıralar için mücadele edecek bi takım görüntüsü var.. Sezon başı deyip daha fazla eleştiri sunmayalım..

Batrakov iyi çocuk, adaptasyonu sağlarsa iyi katkı verecek..

Acil olarakJankatı kiralayıp Günayı tekrar kulübeye çekmek lazım.. İyi kaleciliğini, kötü kaleciliğini geçtim.. Tek ayaklı kaleci olmaz.. Bunlar nasıl genç yahu? Eksiğini çalışarak gidermeye, hafifletmeye çalışırsın.. Arkadaş hiç mi sağ ayak topa vuruş çalışmazsın..

Okan Buruk Hocam nasıl çözdü maçı ama! Apokerim'in yavaşlığı artık görülmüştür, Lemina da stoperde iyi. Ama onun bölgesine transfer lazım,

abi göztepenin boy ortalaması 2 metre falan mı ? ben türkiye süper liginde hiç bu kadar fizikli bir takım görmemiştim. adamlar bizi 90 dakkanın bi 20-25 dakkasında sahadan sildi. topu sürekli havaya şişirdiler ve akıl tutulması yaşadık çoğu zaman. bi 10-15dk paramparça ettik adamları,öyle devam etsek 4-5 e yürürdük. dengelenince direkt onlara döndü ibre.

YAV ARKADAŞ.

Sezon başı bu neyin şanssızlığı yav.

Çorum maçı da bu maç da 5-6 atılacak maçlar. 20 cm'den ofsayt oluyor falan. Rakibe pozisyon vermeden yenilen goller.

Neyse bu gibi günlerde 3 puan almak önemli.
Veli pozitif dusunmek iyidir abicim fakat olayi sadece bu sezon basi 3 mac diye dusunursek yanlış olur gecen sene nisan ayından basladi bunlar şampiyonluk macini bile hatırlayın, yani o günden bugune zerre değişen yok takimin hocasi ufacık hatalardan ders almamış o gunde soylemistim okan kendi kuyusunu kazıyor yarin bir gun osi olmazsa ne yapacak ,umarım hep oynar ama osinin olmadigi gun okanin suratindaki çaresizliği konusacaz burada emin ol
Hocalık taktik namına ufacık bir hamlesi olsa deniyor bari deriz ama okanin frenler patlamış maalesef transferle herseyi çözeceğini sanıyor
Taktik teknik varyasyon 1 tane maç alsın tum sezon laf etmiyecem

Bu arada batrakovu beğendim, iqsu etrafındakilerin iqsunun toplamından yüksek. Osi ve leao ile uyum tutturursa şampiyon yapmaya yeterler. Clde ümit yok
Çocuk sahaya tamamen hakim, ilk dikkatimi bu özelliği çekti. Çevresinde olup bitenin farkında ve tekte güzel işler yapıyor. Heyecanını yendikten sonra çok daha fazla faydalı olacak. Forma giydikçe açılacak. Umarım Okan yemez başını.

Jankat aşırı heyecan yapti bence elestirmeye gerek yok önünde de rezil bir os ve stoper hattı olunca cocuk afalladi

Batrakov ilk mac olarak gayet olumlu sinyaller verdi. Olacak. Arkasina iyi bir orta saha alirsak onun da verimi artacak.
sara çıkana kadar harika top oynadı takım batrakov girince. herkes yerini buldu gibi bir şey bir anda.

sara çıkınca cortladı o düzen - apo da çıkınca kaos oldu açıkçası.

Geri
Üst Alt