⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

bu arada - oturduk liderlik koltuğuna .

ama üzerinde düşünüp çalışılması gereken şeyler çok. Hoca baya kaosa bıraktı defansı son bölümde . Singo stoper oldu - sol tarafta falan . eren kanat oldu . sallai sağda kaldı lemina 6 da kaldı falan.

abuk subuk felaket bir maç sonuydu o açıdan.

Taçtan gol yiyoruz taçtan!! gerçekten skandal ya bu okan buruk ve yardımcıları takıma hafta içinde ne çalıştırıyor çok merak ediyorum. Hiç alan savunması, Duran top savunması, set hücumu vesaire bunları çalıştırıyor mu acaba? Yoksa Fatih Hoca gibi topçuları 10 tur koşturup sonra 5'e 2 mi oynatıyor.

Olumlu sinyal az kalır. Penaltı poz dahil, iki gölde ataklari başlatan o oldu. Birde aşırı şekilde ceza sahası içinde bitiyor. Bu çocuğun gol uretememesi skandal olur
Ya ben o cocugu Mayis'tan beri istiyordum zaten. Gelmesine su forumda en cok sevinen 3-4 kisiden biriyimdir. Hemen dolu dolu ovmeyeyim dedim. Ilk mac sonucta. Ama ben memnun kaldim. Son 20 dakikada yapilan degisikliklerden sonra takim ritmini kaybetti, corbaya dondu. Ondan sonra Batrakov'a dogru duzgun top da gelmedi.

Yalniz cok trajikomik degilmi kariyerini os oynayan,kulubun en iyi ortasahalari ile oynayan adam 4 senedir kulube 1 tane duzgun os aldırmadı tor harici ,adı ortasaha düşmanına cikti

bu arada - oturduk liderlik koltuğuna .

ama üzerinde düşünüp çalışılması gereken şeyler çok. Hoca baya kaosa bıraktı defansı son bölümde . Singo stoper oldu - sol tarafta falan . eren kanat oldu . sallai sağda kaldı lemina 6 da kaldı falan.

abuk subuk felaket bir maç sonuydu o açıdan.
Belki de orta saha ve stoper alsınlar diye yapmıştır.

Takımı eleştirelim mutlaka ama şunu da görelim Göztepe ligin en fizikli takımı,ayrıca inanılmaz bir istatistigimiz var.

transfer sezonlarında çok kötü oynuyoruz genel olarak o bitince de bi tık toparlanma olacaktır

2. yarı beğendim takımı, ilk dksından itibaren büyük baskı kurduk, 3-1 yaptıktan sonra o aptal golü yemesek 4-5 olurdu muhtemelen

jankat çok fazla ileri dikti biraz daha yakın oynaması lazım

singo amatör futbolcu gibi, yaptıkları gerçekten inanılmaz fundemental 0

IMG_20260829_234957.webp

Mücadele edip alınan her galibiyet güzeldir, bravo takım.

-Orta saha eksikliği kabak gibi, ne çıkarken ne karşılarken belli bir dk. sonrası Torreira tek kişi kapatmaya çalıştı her yeri.
-Osimhen olmasa mücadeleye rağmen puanları kaybedebileceğimizi yine gördük.
-Hocanın Sane'yi kesip bu Barış'ı oynatması da adalet değil ! Ha tektim sanıyor ne zamandır, Leao'nun gelmesi ile forma yarışı vs. toparlayacaktır illa ki.
-Önumüzdeki maç Leao 11 başlamaz, yerine Sane yerine yine bu hali ile Barış oynarsa hocanın evlatçığı tescillenir, umarım artık formayı hak edene verir.
-Batrakov'u beğendim, oyunu hızlandırıp sahaya zeka koymasının yanında, pozisyonlara da girebildiğini gösterdi, alıştıkça faydalı olacağım diye bağırıyor.

Olumsuzluklar lig başı illa ki olacaktır, bunlar yanında gerekli bölgelerin eksikliğini de kapatırsak ligde yine en büyük şampiyonluk adayıyız.

Okan hoca geldiğinden beri set oyunu oynayamıyoruz. Sürekli ön alan baskısı ve geçiş peşindeyiz. Buda bir süre sonra takımı düşürüyor. Ya herro ya merroyuz. Orta saha olmazsa olmaz ve 1 stoper takviyesi şart. Kimi gönderirler bilmem. Gerekiyorsa 1-2 oyuncuyu +2 ye kaydırsınlar ama omurgaya transfer şart.Hoş yedek kalecilerimizde asla CL kaldıramaz. Lig de bile zor idare ediyorlar.

Geri
Üst Alt