⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Olumlu tarafları konuşacak olursak 1-2 oyuncu dışında takımı genel olarak iştahlı gördüm. Fener, bjk hatta Trabzon'un yaptığı yıldız transferler oyuncularımızı ateşlemiş. Mesela normalde Osimhen penaltıyı Batrakov'a bırakırdı ama bu sefer kendi attı, niye? Çünkü Lukaku'nun, Vlahovic'in olduğu lig'de gol kralı olmak istiyor. Leao'nun gelmesine de inanılmaz mutlu olmuş. Hepimiz biliyoruz ki keyfi yerinde bir Osimhen istediği her maçı tek başına alabilecek güçte. Geçen sene mesela maç sonlarında bazen yüzü çok asık oluyordu.
Bu arada Barış'ı özellikle not ettim. Mutsuz, isteksiz, Leao'yu da iyi karşılamadı, üçlüde de sevindiğini görmedim. Sen birkaç sene önceye kadar Keçiören'de oynuyordu kardeşim, bu kulüp sayesinde milli takım oyuncusu oldun, ŞL'de maçlara çıktın. Osimhen, İcardi, Mertens, Sane gibi dünya yıldızlarıyla beraber oynadın. Şimdi Leao'yla oynama fırsatın var. İsmin de öyle büyük takımlarla anılmıyor. NEOM, Hull City max isteyen takımlar. Bu artistliğin kime ve niye? Gitmek istiyorsan o nursuz menajerine söyle adam gibi teklif getirsin ve istediğin yere git!

Göztepe çağ dışı futbol oynuyor eskilerdeki Stoke City'den hallice bir takım. Şu maç 4-0 falan bitmeliydi abuk subuk goller yedik ve tırnak ucuyla ofsayttan gol güme gitti. 3-2'den sonra takım anlamsız bir panik yaptı çok kolay maçı zora soktuk neyseki 3 puan geldi. Ama çözmemiz gereken meseleler var özellikle defansif konsantrasyonu hala sağlayamadık olmayacak goller yiyoruz sezon başından beri.

Valla bize oyun kuran bi ortasaha lazım. At gibi koşan birini alıp gelirlerse olmaz bu iş. Aslında 2 tane lazım da en gereklisi defansif oyun kurucu biri şart

Göztepe çağ dışı futbol oynuyor eskilerdeki Stoke City'den hallice bir takım. Şu maç 4-0 falan bitmeliydi abuk subuk goller yedik tırnak ucuyla ofsayttan gol güme gitti. Takım anlamsız bir panik yaptı çok kolay maçı zora soktuk neyseki 3 puan geldi. Ama çözmemiz gereken meseleler var özellikle defansif konsantrasyonu hala sağlayamadık olmayacak goller yiyoruz sezon başından beri.
Bu anlamsız panik Frankfurt, Juventus ve Liverpool deplasmanlarında da vardı. Hatta evimizde oynadığımız Antalya maçında bile bir ara panik yaptık. Şimdi soru şu bunu kim çözecek, sen mi, ben mi, hoca mı. Aynı oyuncular gününde olduğunda her takımı yenebiliyor.

Geri
Üst Alt