⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Leao katkı sağlıyacak bu belli oldu

Apo artık stoperde 3. tercih olabilir ancak bu da belli oldu sıralama Lemina-Bitshuip-Apo falan olmalı

Singonun sözleşmesini yırtıp atıp s.etmeliyiz devre arasında

Onun dışında maç klasik Okan Buruk kaotik futboluyla geçti.

Stoperler bireysel olarak kötüde arkadaş arkipler bomboş gelşyor haldır haldır geliyor.Bununda etkisi var.Takımın sahaya yayılışı her zamanki gibi berbat.orta saha saha zayıf.Top çalma sertlik baskı hız hiçbirşey yok.
Gene kötü planlama yapılmayan transferler..
Yatacak yeriniz yok yönetim..

Sallai penaltıda bu bein satılmışlari neden sanchez pozisyonunu detaylı göstermiyor. Bize olsa 40 farklı açıdan mac sırasında sonrasında defalarca gösteriyorlar. Neyse kuşların mac oncesi super oldu. Sara 8 numarada gercekten iyi 10 numara icin gereksiz eleştiri alıyor. Adam 10 numara oynayamıyor net iste.

yeni gelen elmanı sol stopere yerleştirsin bi zahmet okan hoca. hiç değilse apodan diri durur basit havadan gelen topda çalım yemez belki.

Başakşehir hücumlarını hep Jakobs tarafından yapması ve etkili olması resmen Sporting e çok güzel yol göstermiş oldular.

Sanchez'in golünü yediler okadar net ve Leao ya verilen ofsayt kesinlilkle ofsayt degildi. Trajikomik olan üsteki adamla cizgi cekildi resmen, asıl aşağadaki adam rahat yarım metre öndeydi. Yönetim cikip bisey demezse yaziklar olsun.

Yillardir söylüyorum orta hakemler kotu olabilir fakat is tamamen varda bitiyor maclarin kaderiyle var oynuyor

sportingin hücum hattı acayip dinamik ve hızlı pocikerim asla oynamamalı lemina oynar inş

Geri
Üst Alt