⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Apo şu haliyle ZTK'da bile oynamamalı. Hızlıca toparlamalı. Sanchez'i çok beğeniyordum maç boyu ancak takım sapıtınca onun da sakarlıkları artıyor. Yine de Apo'nun halini görünce büyük nimet. Sporting maçı Sanchez Jakobs tandemi olmalı diye düşünüyorum.

2 sakat verdik
1 penaltı aleyhimize ucuz verildi
1 golümüzü yanlış oyuncudan çizilerek ofsayt diyerek yediler
1 penaltımızı da aynı şekilde yediler

Osimhensiz kaldık defansımız ağır orta sahamız geçirgendi
Bütün bunlara rağmen oyundan düşmedik karakter koyduk
Çok önemli bir haftaydı çok önemli bir üç puandı
Aldık.

Bakalım "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz " yönetimimiz çıkıp aynı karakteri koyarak iki çift laf edip galatasarayın haklarını savunacak mı? Yoksa kuşları ve kuşçu federasyonu daha da cesaretlendirip bir sonraki hafta daha kötüsüyle mi karşılaşacağız?

Lizbon maçına apoyla çıkarsak vay halimize

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı kazandık derbyde illa kaybeden olacak,Oside önemli bir şey yoksa güzel gidiyoruz.

Deniz takımla antrenman yapmadı diye hemen atmadı diyelim. Girdiği kısa sürede gösterdi ki Barış'tan daha faydalı oynar forvette eğer kontra oynamayacaksan. Barış duvar olamıyor. Deniz top tutup, duvar olabiliyor bizim ligde büyük takımın santraforu bunu yapmalı.

Yayıncı kuruluş neden sanchezin faul pozisyonu göstermedi direkt tüm akreditasyonları iptal edilmeli

Ofsayt pozisyonu için neden 5 dakika bekleniyor. Neden öndeki ofsayt‘ı iptal eden oyuncudan çekilmiyor manipülasyon yok mu

Göte göt diyecek bir tane yönetim mensubu yok mu
Bu yayıncı kuruluşun yaptıkları yeni değil ki.
Ama bunu görecek adam lazım bizdede o yok.Hain olunca baştakiler bunuda görmez.

Geri
Üst Alt