⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Saneyi ya sag kanata at yada cikar yav
Batrakov'u çıkarıp Deniz Gülü alır, Sane'yi çıkarıp Eren'i Yunusu çıkarıp Leao yu alır son 10 dk falan. birde aaraya agucukgucuk sıkıştırır :asd: Ben ortasahamızın Batrakov maşallah, Sara biraz daha iyi gördüm bugün ama Torriera hala formsuz gibi geliyor.

Okan'in tek oyun sablonu Osi'nin uzerine mi kurulu bilmiyorum ama takimda sazi line alacak baska biri olmadigi kesin.

Osimhen büyük ihtimalle önlem amacli cikti. Sporting macina lazim.

Ama o cikti oyun bitti. Bu kadar da fark etmemeli ya. Sane, Yunus bence kötüler. Baris zaten girdiginden beri napti anlamadim.

10 milyona 3. Yedek forvet alacağınıza orta saha alaydınız keşke . Barış girmese Leao forvet oynayacak deniz gül 4. Forvet hatta

Ilk yari genel olarak cok iyiydik

Savunma da sanchez’in bir iki pozisyon hatasi disinda iyi durduk bu mac

Sane hala ayni sekilde vucut dili sikintili ve sifir motivasyon ile oynuyor ne yazik ki

Biz bu adamdan sezonun yarısında faydalanamayiz gibi. Osimensiz plana kafa yormalı okan hoca

Okan'in tek oyun sablonu Osi'nin uzerine mi kurulu bilmiyorum ama takimda sazi line alacak baska biri olmadigi kesin.
Osi üzerine kurulu. Daha doğrusu fizik gücü güçlü ikili mücadelede yıkıcı olabilen oyuncular üzerine. O yüzden sürekli topu karşı kaleye yığıp ön alan pressi deniyor sürekli.

Osimhen çıktı olmayan oyunda bitti okansızda bu takım maç kazanır

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt