- 20 Mayıs 2019
- 11.313
- 10.907
- 1.473
barış kanada ve sane-deniz değişikliği lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaa bir dur Haydar Allahını seversenOsimhen hiç de önlem için çıkmadı bence... Bariz kasıkta bir ufak yırtık mırtık bir şey oldu... Milli araya kadar oynamaz...
Fark etmez abi Sane kaç frikik atmış. Barış bile daha iyi vururdu. Dışarı atılacaksa daha makul biri dışarı atsın biz niye sane onu gol yapmadı demiyoruz kikullanan herhangi biri %90 ihtimalle aynı vuruşu yapacaktı ya üsten çıkardı ya da baraja çarpardı. Batrakov'un vuruşunu görmek lazım bilemedim.
Değil 2 gol 12 tane de atsa futbolu biraz bilen adam öyle bir cümle kurmaz.Barış ikinci yarı 2 tane atarsa yorumlar tam terse döner.
Bu Barış varken Osimhen’e gerek yok demeler başlar.
Ben gerilme diye düşünüyorum, yırtık olsa baya sekerek falan yürürdü. En azından böyle ümit ediyoruım.Osimhen hiç de önlem için çıkmadı bence... Bariz kasıkta bir ufak yırtık mırtık bir şey oldu... Milli araya kadar oynamaz...
Küfür küfürOsimhen hiç de önlem için çıkmadı bence... Bariz kasıkta bir ufak yırtık mırtık bir şey oldu... Milli araya kadar oynamaz...
eren girip sane cikacagini hepimiz biliyoruzDeniz girip Sane çıkmalı
Batrakov a gol lazım
Gole de yakın oyuncu iyi pozisyon alıyor. Biraz ürkek ama açılır inşallah