⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Osimhen yoksa hazır olunca leao oynar orda. Ama Osimhen siz senaryoları düşünmek istemiyorum abi adam ligi donunda sallıyor

Çok baskı yiyoruz, bu şekilde gol hatta goller yemeden bu maçı bitirmemiz mümkün değil.

batrakov defanstayken bi anda hucumda forvet bölgesinde belirebiliyor

cocuk sürekli gezgin halde

ceza sahası icinde sürekli tehdit

sallai biraz akıl ederse asist yapar ona

Sane hep böyle sonradan form tutuyor, bu dönem çekeceğiz kahrını, Osimhen ile iyi oynuyorduk Osimhen sonrası maçtan ilk düşen Batrakov oldu, Torreira bir anda kayboldu, açıklar bek gibi konumlandı bence kesin Deniz girmeliydi, Barış kanatta pozisyon alamıyor santrafor da hiç çekilmiyor.

gayet iyi oynarken saçma sapan futbola döndük bir anda
osi sakatlanınca rakibe bir cesaret gelmesi normal ama belli ki bizimkilerin de özgüveni düştü. olm siz de topçusunuz niye salıyorsunuz yav

kullanan herhangi biri %90 ihtimalle aynı vuruşu yapacaktı ya üsten çıkardı ya da baraja çarpardı. Batrakov'un vuruşunu görmek lazım bilemedim.
Fark etmez abi Sane kaç frikik atmış. Barış bile daha iyi vururdu. Dışarı atılacaksa daha makul biri dışarı atsın biz niye sane onu gol yapmadı demiyoruz ki

Osimhen hiç de önlem için çıkmadı bence... Bariz kasıkta bir ufak yırtık mırtık bir şey oldu... Milli araya kadar oynamaz...
Ben gerilme diye düşünüyorum, yırtık olsa baya sekerek falan yürürdü. En azından böyle ümit ediyoruım.

Geri
Üst Alt