⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Aga kaç maçtır diyorum Osimhen zorlama oğlum kendini bu kadar diye. Bırak biraz da milyonluk eşekler koşsun sen fazla koşma. Pozisyon gelince gereğini yap, zorlama. Al işte tam CL maçı öncesi yine bir Osimhen sakatlığı! İnşallah ciddi değildir ve tedbir amaçlı çıkmıştır diye ümit ediyorum. Yoksa bu takımın Lizbon'dan çıkma şansı yok.

bugünün bombası şu ana kadar sane
takımın iyi oynadığı 20-25 dk'lık bölümde de dökülüyordu
sonra düştük komple

Simdi Batrakovu gereksiz övmek için degil ama Osimhenin gol vurusunda Batrakovunda orda olmasi defans oyuncunun Osimhene basamamasina neden oldu ve Osimhen rahat vurdu. Bizim 10da oynarken Sara misal o kadar yüksek durmuyor ve bu pozisyon alma farki oyunumuzu daha çok öne çekiyor

Bugün ilk defa sorunun okan burukta olduğunu kabul ediyorum. Bizim orta sahada oyuncu değil oyun problemimiz var. 4 senede nasıl savunacağını öğretemedi, kenarlar bomboş, angut gibi ortaya doluşuyor bizimkiler.. her uzun tıpla kanata indiler mal gibi seyrediyoruz

Sane gamsız ama sevmediği yerde oynuyor sara yine sol içte verimsiz kalıyor batrakovun daha çok gelip top alması lazım okan 11 yazmış çıkın oynayın demiş vallahi rezillik

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz başka maç mı izledik yav ben burada yazanların tam tersini gördüm

Ya arkadaş Ş.liginde oynayan, kulübü İstanbulda olan sensin!!! Ama son dakika tam da senin ihtiyacın olan ve cok büyük ihtimalle de fayda sağlayacak forveti Trabzon alıyor!!! İnanilacak gibi değil!!!😡😡😡

Son 10 maçta açık ara en iyi maç hatta rahat geçeriz takım pas yapabiliyor Batrakov güzel al ver yapıyor merkezden de gol atarız

Osimhen değil herhangi bir forvet olsun yine bu futbolu oynayacaksın.Sen bu kadarsın bu kadar kötü futbol oynuyorsun.En iyisini bilmiyoruz ama okancılar gözü açılmıyor.
yav sizin yaptığınız salt düşmanlık neden bahsediyorsun. şu 45 dk neyi kötü gördünki sabahtan beri olumsuz kasıyorsun ilk yarıdan 4-5 olacak maçtı. osimhen olmayınca nasıl aynı oyunu oynayacaz faal mevkisinde en iyi 3. kişiden biri akıl mantığınız yatıyor mu? Takımın başında hoca var sihirbaz değil tabiki düşüş olacak dünyanın en iyi forvet oyuncularında biri çıkıyor ikamesi olsa dünyada böyle oyuncuyu büyük takımalr kapışır forvet kıtlığı var. öyle bir yazıyorsunuz ki osimhensiz aynı oyunu oyna nasıl olacaksa. osimhen çıktı barış girdi ne oldu başakşehir tek kaleye mi döndü gene karşılık verdin.

şu 45 dk kötü futbol diyen adam ben bildimcidir takıma ve hocaya düşmandır.

Hadi Osimhen önlem amaçlı çıktı diye kabul ediyorum, ciddi bir sakatlığı olmadığını ümit ediyorum. Peki Osimhen'in yerine girecek adam Barış mı hoca? Hele ki formsuz Barış? Koy Deniz Gül'ü anasını satayım neyi bekliyorsun? Adam hazır gelmedi mi zaten? Kamp yiyerek gelmedi mi?
1 Aydan önce oynatmaz yav.

Katılıyorum ama bayern ve city'de çatır çutur atıyordu ama aynı özveri yok maalesef. Büyük ihtimalle saldı kendi de
Ceza sahasının içinde yaşıyordu o takımlarda. Bizde öyle oynamıyor mu yoksa oynayamıyor mu bilmiyorum

Sane ne kadar çok içeri girerse o kadar çok katkı verir.

Geri
Üst Alt