- 22 Kasım 2008
- 12.063
- 7.584
- 2.568
İlk 30-35 dk baya iyiydik
Sane yerine berat luş oynasa daha iyi
30-35 arası bir şeyler oldu sanki takıma... Ne oldu acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 30-35 dk baya iyiydik
Sane yerine berat luş oynasa daha iyi
Takım yağ gibi aktı abi. Beğenmeyen golf izlesin agaKafayı yemişsiniz bu arada ilk devrenin çoğunda gayet iyiydi takım kaç tane pozisyona girdik
Hiçbir şeyi beğenmeme timi olarak formundasınız
Katılıyorum ama bayern ve city'de çatır çutur atıyordu ama aynı özveri yok maalesef. Büyük ihtimalle saldı kendi deSane nin şutuyla öne çıkan bir oyuncu olmadığı bilinen bir gerçek. Asla frikik attırılmamalı
Sane gamsız ama sevmediği yerde oynuyor sara yine sol içte verimsiz kalıyor batrakovun daha çok gelip top alması lazım okan 11 yazmış çıkın oynayın demiş vallahi rezillik
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım yağ gibi aktı abi. Beğenmeyen golf izlesin aga
yav sizin yaptığınız salt düşmanlık neden bahsediyorsun. şu 45 dk neyi kötü gördünki sabahtan beri olumsuz kasıyorsun ilk yarıdan 4-5 olacak maçtı. osimhen olmayınca nasıl aynı oyunu oynayacaz faal mevkisinde en iyi 3. kişiden biri akıl mantığınız yatıyor mu? Takımın başında hoca var sihirbaz değil tabiki düşüş olacak dünyanın en iyi forvet oyuncularında biri çıkıyor ikamesi olsa dünyada böyle oyuncuyu büyük takımalr kapışır forvet kıtlığı var. öyle bir yazıyorsunuz ki osimhensiz aynı oyunu oyna nasıl olacaksa. osimhen çıktı barış girdi ne oldu başakşehir tek kaleye mi döndü gene karşılık verdin.Osimhen değil herhangi bir forvet olsun yine bu futbolu oynayacaksın.Sen bu kadarsın bu kadar kötü futbol oynuyorsun.En iyisini bilmiyoruz ama okancılar gözü açılmıyor.
1 Aydan önce oynatmaz yav.Hadi Osimhen önlem amaçlı çıktı diye kabul ediyorum, ciddi bir sakatlığı olmadığını ümit ediyorum. Peki Osimhen'in yerine girecek adam Barış mı hoca? Hele ki formsuz Barış? Koy Deniz Gül'ü anasını satayım neyi bekliyorsun? Adam hazır gelmedi mi zaten? Kamp yiyerek gelmedi mi?
Osimhen çıktıktan sonrası CL için dehşet vericiUla biz başka maç mi izledik bok gibiymisiz çok sağlam küfür edecem
Ceza sahasının içinde yaşıyordu o takımlarda. Bizde öyle oynamıyor mu yoksa oynayamıyor mu bilmiyorumKatılıyorum ama bayern ve city'de çatır çutur atıyordu ama aynı özveri yok maalesef. Büyük ihtimalle saldı kendi de