⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

osimhensiz gs osimhensiz takım söylemlerinden gına geldi yav tamam la en iyi siz biliyorsunzu futbolu. takımın en önemli oyuncusu tabiki düşeceğiz bir tık oyun olarak ama yorumlara bakılsa başak tek kale oynadı sanır osimhen çıkınca 1 tane pozisyonları oldu.
Osimhen değil herhangi bir forvet olsun yine bu futbolu oynayacaksın.Sen bu kadarsın bu kadar kötü futbol oynuyorsun.En iyisini bilmiyoruz ama okancılar gözü açılmıyor.

Sane gamsız ama sevmediği yerde oynuyor sara yine sol içte verimsiz kalıyor batrakovun daha çok gelip top alması lazım okan 11 yazmış çıkın oynayın demiş vallahi rezillik

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barışı çok kötü bulmadım ben nedense, cocuğu atmışlar en uca ne yapsın osimhenlik mi yapsın, oraya buraya koşturuyor en azından sövülmesi gereken adam sane hem de ağır küfür istiyor

Fark etmez abi Sane kaç frikik atmış. Barış bile daha iyi vururdu. Dışarı atılacaksa daha makul biri dışarı atsın biz niye sane onu gol yapmadı demiyoruz
Eğer bizde atmadı diyorsan zaten 2-3 tane kullanmıştır ve haklısın diyebilirim ama genel futbol hayatından bahsediyorsan bahsetme :asd:

Not: savunmak vs için demedim.

Orta saha üçlüsünü ben beğendim ama önlerine orjinal santrafor lazım.

Sane'yi çıkarıp Barış:'ı sola koyup Deniz oyuna alınabilirse daha iyi olur

Gol yersek çok sıkıntı olacak, üretkenlikten uzağız Osi çıktığından beri. Rakibi çıkarken tutabilsek bir şeyler olacakta orta saha + bekler alan kapatamıyor doğru düzgün, Allah'a kalmış bir maç.

Yaptığı evlatçılık, görün bakın Barışın forvette olmadığını en az 20 maçta deneyecek şimdi

Geri
Üst Alt