⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

1) penaltıyı tartışmak yersiz, öncesinde Sanchez'e faul var.
2) golde yanlış oyuncudan çizgi çekildi, ofsayt yok
3) penaltımız öncesi ofsayt yok, yine yanlış oyuncudan çizgi çektiler.

3 gole etki eden hakem/var yönetimi. Bu sezon gözü karartmışlar

oyun konuşulur derbi haftası önemli 3 puan
lakin
sane sana ben bir şey demiyorum kardeş

Topu uzaklaştırdıkları yer 20 metre ilerisi adamın ayağı.

5 yıldır böyle

Ofsayt pozisyonunda yanlış adama bakmamışlar mı en önde bir adam var o bozuyordu sanki. Genelde bu tarz ofsayt pozisyonlarında bir şey demem ama bunda net bir şeyler döndü. Çok önemli 3 puan. Leao çok iyi, direk etki etti. Batrakov umut verdi bir de şu kaçırdıklarını atmaya başlayınca tamam oldu diyeceğiz, daha maçın başında asistini yapıyordu. Osimhen'in umarım ciddi değildir ve CL'de oynar onun dışında zaten 2 lig maçı sonrası 1 aylık milli ara var. Bardakçı her zamanki sezon açılışı gibi Onuachu ve onun gibi kütleli adamlar geç açılıyor. Çok daha rahat kazanacağımız bir maçtı ama yine bir kaleciyi yıldız yaptık. Sara 8 no'dan başka yerde oynatılmamalı. Batrakov'da sürekli oynamalı. Singo'yu artık ben de savunamam. Büyücü falan getirin bir şey yapın.

1788548510195.webp

Avrupada ofsayt incelemeleri max 30 sn sürüyor 7 dk inceleme yapılsa o hakeme mac vermezler tekrar

2 golümüzü yediler.

Davinson'a ofsayt verdikleri golde uzaktaki 38 numara ofsaytı bozarken dibindeki adamdan çektiler çizgiyi bu şekilde golü yediler.

Leao'da ise penaltıyı yediler. Uzaktaki stoper bozuyordu ofsaytı ama yakındakinden çektiler.
Aynen ben de öyle gördüm. Uzaktaki net bozuyordu özellikle golde.

Hakem rezalet bir herif .. nuri sahine gereksiz kirmizi verdi hasta herif

Geri
Üst Alt