⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

penaltı penaltı değil buz gibi golü yediler
Yav ofsayt pozisyonlarını öyle bir çiziyorlar ki Davinson 'un pozisyonunda bize en yakın Başakşehir 'li oyuncu ofsaytı bozuyor çizgi Davinson 'un yanındaki adamdan çekildi. Leao 'nun penaltı pozisyonunda Leao 'ya uzak olan oyuncu ofsaytı bozuyordu yine dibindeki oyuncudan çizgi çekildi

Aynı maç içinde 2 ofsayt çizgisi de şüpheli, haydi onu geçtim penaltı pozisyonu bu ligde Fenerbahçe Trabzon 'a filan rakip bir takıma çalınır mıydı çok merak ediyorum

osimhen’in nesi var beyler kötü mü çok???

okan hoca yine bildiğimiz gibi alıştık artık. b
Yav ofsayt pozisyonlarını öyle bir çiziyorlar ki Davinson 'un pozisyonunda bize en yakın Başakşehir 'li oyuncu ofsaytı bozuyor çizgi Davinson 'un yanındaki adamdan çekildi. Leao 'nun penaltı pozisyonunda Leao 'ya uzak olan oyuncu ofsaytı bozuyordu yine dibindeki oyuncudan çizgi çekildi

Aynı maç içinde 2 ofsayt çizgisi de şüpheli, haydi onu geçtim penaltı pozisyonu bu ligde Fenerbahçe Trabzon 'a filan rakip bir takıma çalınır mıydı çok merak ediyorum
işte yönetim çıkıp masaya vurmalı ama nerde

sports'un soktuğumun bein'i penaltıdan önce davinson'un penaltı beklediği pozisyonun tekrarını gösterdi mi. sonucu etkileyeceğinden değil de hakikaten faul olup olmadığını merak ettim.

başından sonuna kadar adımıza cenabetliklerle donatılmış 1 maçtı. böyle bi karşılaşmadan 3 puan değerlidir, çünkü her tarafına normal şartta puan kaybı yazılıydı. emeği geçen bir elin parmaklarını geçmeyecek profesyonelimize teşekkür ederim.

Osimheni sakatlıyorlar
Başşağa Penaltı hediye ediyorlar
Nizami golümüzü zorla iptal ediyorlar
Penaltımızda ofsayt uyduruyorlar
Bütün tercih haklarını Başşaktan yana kullanıyorlar

Yine yenemiyorlar yine yenemiyorlar
Osimhen kendini sakatladı kral

okan hoca yine bildiğimiz gibi alıştık artık. b

işte yönetim çıkıp masaya vurmalı ama nerde
Hangi yönetim

Bunların çıkıp yapması gereken tek şey

biz GS'ın hakkını savunamıyoruz deyip İSTİFAAAAA etmesidir

Başka bir şey istemiyoruz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao ve Osimhen her rakibe üstünlük kurabilir de Abdülkerim, Sane, Barış, Jakobs ve en başta başımızdaki hoca ile ne yapacağız biz.

Geri
Üst Alt