- 1 Ağustos 2009
- 47.793
- 50.403
- 4.878
Herif penaltı yaptırdı diye 5.8 olur mu yav iki tane net golü engelledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo bundan sonra form falan bulamaz, tamamen bitmiş artık.Şu sonraki maçı da kayıpsız atlatalim yeter, illa ki formunu bulacaklardır yavaş yavaş Jacobs, Apo, Sanhez vs.
Leao'da belli içinden geçecek ortalığın Allah sakatlık vermesin.
Bizim en büyük sıkıntımız Osimhen'in yokluğu olacak yine, olmadığı anda çok rahat yüklenebiliyor rakip. Nasıl çözülür bu sorun artik hoca bulacak, bulmak zorunda bunun çaresini.
Neyse, kazasız belasız 3 puan, az biraz adrenalin de düştü bi rahatlama geldi yine. Tebrikler takım.
Faul olsa bile top bize geçip uzaklaştırıldı diye VAR bakmamış olabilir ona. Direkt penaltı değil diyerek çağırması gerekirdi.Orada Sanchez'in pozisyonu görmedik asıl orada faul olabilir.
Uzaklaşırma sayılmıyor diye biliyorum organize şekilde uzaklaştırman lazım. Orada yine bi oyunlar döndü pozisyonun tekrarını bile hatırlamıyorum.Faul olsa bile top bize geçip uzaklaştırıldı diye VAR bakmamış olabilir ona. Direkt penaltı değil diyerek çağırması gerekirdi.
Abart
Ne olm psg deplasmanı mı hayırdır yav bu sporting den ne korktunuz be
kütük başakşehir miYaw ofsayt sistemi göstermedi mi, ofsaytmıs geçicez yapacak bişi yok ki zaten hakem değil var devreye girdi
Penaltı da penaltıydı bu arada yani bize olsa biz de penaltı isteriz
Hakemlik maçtan ziyade Okan hocanın maça etkileri genelde negatif oluyor
Başlayan 11 sıçarsa takım daha da sıçıyor
Ya ben uyuz olmaya başladım bu saneye, bir oyuncu bu kadarmı topun kıymetini bilmez.. kendine gelen top için bile mücadele etmiyor, 0 ikili mücadele kazanma.. ağzına sçacak bir hocamız da yok, bu adam bizim ağzımıza s.çacak bu seneYalnız bunun sebebi Jakops değil, Sane.
Yok artık, kesiklikle ve kesinlike penaltı degildi.Yaw ofsayt sistemi göstermedi mi, ofsaytmıs geçicez yapacak bişi yok ki zaten hakem değil var devreye girdi
Penaltı da penaltıydı bu arada yani bize olsa biz de penaltı isteriz
Hakemlik maçtan ziyade Okan hocanın maça etkileri genelde negatif oluyor
Başlayan 11 sıçarsa takım daha da sıçıyor
Rakibe yağlı yağlı geçirdi.yalnız Leao çok yağlı