⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Saneye at top kaybı barışa at top kaybı ondan sonra rakip haldır haldır gelsin.Ama tüm suç stoperlerde.bşreysel olarak hata yapıyor stoperler ayrı konu ama bunlaroda görmek lazım.

Deniz yerine de sprinter bir forvet alsaymışız özellikle iç saha çok değişik maçlar izleyebilirmişiz.

onun için topu geveleyebilen orta saha elzem değil mi kral en kötüsü genduzi filan gibi. bizim orta sahalar kendi yarı sahasında top ayaklarına gelince ateş topu ayaklarındaymış gibi davranıyorlar. bizim tek işleyebilecek plan 10 tane atletik herifle sahayı daraltıp iyi pas takımlarını hataya zorlamak olur anca. sane-apo gibi adamları bu planda kadroda görrürsek başlamadan kaybettik sayabiliriz direk kendmizi.
Ya bizimkiler de topu çok iyi kullanabiliyorlar ama üzerilerinde çok gereksiz bit telaş var yıllardır geçmiyor.
Orta sahalar değil de beklerin teknik kapasitesinde pas oyununda olmadığından topu aktarabilecek birilerini bulamadıklarından olduğunu düşünüyorum.
İşlerine gelince adamların içinden çok acayip şeyler çıkıyor, sara misal geçen sene ne zaman sahada sane, icardi ile birlikte oynasa kısa süre içinde 4-5 tane tiki taka gösterdi bize. Bir kaç kere de yazdım bunu.

Ben yeteneksiz olduklarına inanmıyorum sıkıntı farklı bir yerde.

İşte bunlarda bu ülkede yorumcu oluyor.Ne beklersin türk futbolundan.Somurodov sanki çok iyi..
Bizim en büyük sorunumuz ikinci forvet değil.
Sol stoper,ikili orta saha ve okan buruğun özellikle öne geçtiğimiz maçlarda bir türlü düzeltemedği saha yerleşimidir.

1788551882066.webp

Bugün ilkleri yaşadık diyebilirim. Frikikten gol. Jakops asist

Gollerimizin hepsi enfes bu arada.

İşte bunlarda bu ülkede yorumcu oluyor.Ne beklersin türk futbolundan.Somurodov sanki çok iyi..
Bizim en büyük sorunumuz ikinci forvet değil.
Sol stoper,ikili orta saha ve okan buruğun özellikle öne geçtiğimiz maçlarda bir türlü düzeltemedği saha yerleşimidir.
4 sene olmuş hala bunları konuşuyorsak ben artık hocaya veriyorum bütün suçu. Defansı bilmiyor ki öğretsin

Biraz teknik bilgisi olan bir hoca bu takima bunun gibi zorlu maçlarda 3lu ortasaha 4 3 3 oynatir ortasahayi kalabalik tutmak cok onemli ki hocamızda eskiden bu 3 lu ortasahayi akbil de cok kullandi

Geri
Üst Alt