- 30 Ağustos 2009
- 30.509
- 20.687
- 2.763
Torreira ile Lemina var sanırımbjknin orta saha niye bu kadar boş anlamadım merkezden çok delindiler
fbde hiçbir şey yok halbükü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira ile Lemina var sanırımbjknin orta saha niye bu kadar boş anlamadım merkezden çok delindiler
Mal her maç da aynı tepkiyi veriyor.irfan can malı neye şaşırıyon
Var ellerinde Ndidi gayet yeterli oyuncuzaten jk iyi bi 6 numara ve baba bi stoper alsaydi yarisda kalirdi sonuna kadar
Yok onlar olsa 3lemişlerdiTorreira ile Lemina var sanırım
Yok dikkat edersen her fenerli boyle mac ortaminda karakter geregi pozlar veriyor eller havada , ah beeee bilmemne...hep boyleler.Mal her maç da aynı tepkiyi veriyor.
Şopar ofsaytı bilmiyor bence ya
Ondan değil hakemlerin herşeyi lehine verdikleri için sasiriyorMal her maç da aynı tepkiyi veriyor.
Şopar ofsaytı bilmiyor bence ya
Orkun hıyarı bizim maçlarda sırf itiraz için koştuğu kadar koşmamıştır maçta mabadı bize kalkıyorbjknin orta saha niye bu kadar boş anlamadım merkezden çok delindiler
Poku fenere poku yedirir gibi girerseİşin ilginç tarafı BJK'nin yedekler FB'den kat kat kat iyi, oyuncu değişikliği sonrası maç BJK'ye döner.
cerny yerine poku girmeliPoku fenere poku yedirir gibi girerse
Oh da rahatlabilir!Poku fenere poku yedirir gibi girerse