SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

🚑 Rıdvan Yılmaz kasığında hissettiği ağrı sebebi ile ikinci yarıya devam edemeyecek.

Bizim ölümüz bunlardan iyi maalesef, organizasyon diye bir cacık yok Kante de olmasa ortasahalar git gel oynayacak, ya sana ya bana oynuyor 2 takımda.

Guendouzi de boyle hep.

Burada biraz da Vlahovic'in akıllı davranması lazım. Yani zaten avrupada "akıllı" davranmaya gerek kalmıyor ama.. burada gözüne sokman lazım hakemlerin. VAR'ı, yabancı VAR'ı.. alayının gözüne.
Yere yatıp kıvranmak vs lazım. Belki o zaman sarı verirler)) Topla alaka yok, darbe şiddeti vs.

Kelimeler kifayetsiz kalır şu pozisyona.

Kuyt kerem'e nece anlattı o kadar hararetli - bi halt anlaşabildiler mi orda ?

ohoo abi bu kadar ballı takım olamaz iyi oynayan adam sakatlanıp çıkmış şimdi gwood karşısına outtara denen boş herif geçecek.fbnin tek iyi adamının oynadığı yerde adam değişiyor işe bakar mısın yani şimdi bu bal değil de ne ya

Bjk Olaiatan yerine orta sahayı kapayacak bir adam atmalı sanki Ndidi olabilir, Miretti sanırım öyle bir oyuncu değil ama denenebilir. Bir de Poku Fb defansına karşı iş yapar sanki. Fb'de ise Nene girerse bu Bjk defansına karşı çok etkili olabilir. Kerem'de etkili olabilir ama o biraz daha iki tarafı keskin bıçak gibi top kayıplarıyla.

Tod yayınını açtım. Maçı izlemiyorum ama çok en azından bir fenerli ya da bjkli izlerken kasar belki de zehir olur keyfi

ilk yarıda fbnin 5 metrelik ofsu kaldırmayan it bjk poza girerken hemen yakın pozisyonu kaldırdı

Geri
Üst Alt