SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

Harcadığı para ne yav, ben maliyetle ilgili birşey mi yazdım, bu 4 adamın mevkisine en az x2 harcadın sen hem, tek tek alt alta yaz topla.

Söylediğim şey çok basit, her mevkide senden daha kötü olan bir takımdan normal şartlarda korkmaman gerekir, korkuyorsan bir yerlerde problem vardır.
Korkan mi var ki?

Harcadığı para ne yav, ben maliyetle ilgili birşey mi yazdım, bu 4 adamın mevkisine en az x2 harcadın sen hem, tek tek alt alta yaz topla.

Söylediğim şey çok basit, her mevkide senden daha kötü olan bir takımdan normal şartlarda korkmaman gerekir, korkuyorsan bir yerlerde problem vardır.
Hocam ben korkmuyorum ki zaten. Ben sadece şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro diyorum bu seneki kadroları geçen senelerin aksine.

salın bjk'yi premier ligde oynasın. biz ne izliyoruz!??

ilhan fuckılı'da bize gelip 90'da trabzon'a saplayan serkan çalık havası var.

Doğru ornekmi bilmiyorum ama son yillarda 8jk da fb de genc oyunculari sahaya atiyorlar avrupa maçları dahil, biz 4 senede 1 tane genci kazanmayı geçtim sahaya bile atmadık, misal bu sene berat var

Sene olmuş 2026 mustafa Yumlu hala top oynuyor

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yorum yapmadım çoğunluğun söylediği üzerinden basit bir tespit yaptım.

Kadromuz kötü diye ŞLde başarılı olamayacaksak

Kadrosu her mevkide bizden daha kötü olan Beşiktaş da bizi geçemez, nesinden çekiniyoruz.

Beşiktaş hoca etkisiyle şampiyon olabilirse, o ihtimal varsa, demekki biz de hoca etkisiyle ŞLde başarılı olabiliriz zira herşey kadro değil.

hem lig hem avrupa başarısı için bir önerim var

ligde okan buruk avrupada kaliteli bir yabancı çalıştırsın bizi

Geçen seneki Bjknin korkutuculuk seviyesi

1789155591622.webp

Bu seneki Bjknin korkutuculuk seviyesi:

1789155570335.webp

fuckili bizde olsa U21 de takilirdi

armando bunlardw olsa fakili kadar oynardi

Geri
Üst Alt