Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.475
- 28.596
- 1.933
clear handball
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne varEl yok bence
Ben yorum yapmadım çoğunluğun söylediği üzerinden basit bir tespit yaptım.ligde muhtemelen bu sene de şampiyon olacağız zaten de, rakibin 80 puan alması direkt ligin ortalama kalitesiyle alakalı. gs de o 80'i almak zorunda, alacaktır da zaten.
cl'de de fikstür işi son derece önemli. ki en büyük yatırırmımız osimhen sıhhatli olursa, gs fb'den daha zor bir fikstüre sahip olmasına rağmen, daha çok puan alacak ve ilk 24'e kalacaktır diye dülşünüyorum. muhtemelen bunda da yanılmayacağım, 8. maçlar sonunda üzerinden geçeriz bu konunun. ilk maçtan bu kadar karamsar olamıyorum, lizbon'daki takımı oldukça beğendim zira.
ama genel olarak kadro mühendisliği açısından daha iyi yapılanıp, daha iyi futbol oynayabilirdik, buna katılıyorum önceki postta da belirttiğim gibi.
Hep oyleydikTop bir anda ölüyor el yok diyorlar shshhshshshs bugün de bjkli mi olduk
fazla bi avantaj sağlamıyorNe var
Hakeme bu acı izletiliyorsa rezalet yagariban şanssızlığı oldu. el mi göğüs mü belli değil ama verilen açılardan göğüsle önüne düştüğünün ispatı imkansız.
kadromuz kötü değil yav. hoca biraz çeki düzen vermeli kendisine. yine başarılı oluruz, geçen seneki gibi işte.Ben yorum yapmadım çoğunluğun söylediği üzerinden basit bir tespit yaptım.
Kadromuz kötü diye ŞLde başarılı olamayacaksak
Kadrosu her mevkide bizden daha kötü olan Beşiktaş da bizi geçemez, nesinden çekiniyoruz.
Beşiktaş hoca etkisiyle şampiyon olabilirse, o ihtimal varsa, demekki biz de hoca etkisiyle ŞLde başarılı olabiliriz zira herşey kadro değil.
Üstat sen full troll musun yoksa ciddi misin. Herif topu önüne indiriyor eliyle daha ne avantajı olacakfazla bi avantaj sağlamıyor