Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.536
- 4.286
- 1.948
tjk iki maç kazandı diye başlık şu hale geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orkun’u genelde beğeniyorlar diye hatırlıyorum ama yine fark etmez en fazla 1 futbolcu olur ya da olmamış gibide diyebiliriz kalan topçularda her türlü üstünüzForumda bok gibi topçu demiyor mu herkes
Aynı paraya Batrakov aldık hem üstüne Yunus da var
Salih Olaitanla oynuyorlar orta sahada
Yazdik adi ciktigi zaman. Bonservisi az gelmistir. 30 istemiyorlardi.Maçı izlemiyorum da... Övgülerden dolayı yazıyorum... Trossard gibi tam Mertens'in yerini doldurmalık adam varken neden gitmedik hiç anlamıyorum... Çok yaşlı desen değil... Lakayıt, laubali desen değil... Sistemimize uymaz desen hiç değil... Düşüşte desen değil... Arsenal'in bırakması bile en azından şimdilik biraz saçma bir adamdı yani... Havada kapmamız lazımdı...
Biliç Kadıköy de derbi kazanamadı hatta genel derbilerde de kötüydü adam ilk derbisinde eze eze kazandıItaliano ins bilic gibi olur sonu. Oda iyi oynatiyor ama sampiyon olamiyordu. Gerci o buyuk maclari alamiyordu, italiano ilk buyuk macini aldi
Orkuna bok gibi topçu diyenle futbol konuşanla dahi muhatap olmamForumda bok gibi topçu demiyor mu herkes
Aynı paraya Batrakov aldık hem üstüne Yunus da var
Salih Olaitanla oynuyorlar orta sahada
Bende onu yazdim ya hope lightBiliç Kadıköy de derbi kazanamadı hatta genel derbilerde de kötüydü adam ilk derbisinde eze eze kazandı
Amed sıkıntı çıkarır hücum hatları iyiBakalim Marsiyla maci dönüsü Diyarbakir deplasmaninda ne yapacak tjk
Test maci gibi birsey olacak onlar icinAmed sıkıntı çıkarır hücum hatları iyi