SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

Forumda bok gibi topçu demiyor mu herkes

Aynı paraya Batrakov aldık hem üstüne Yunus da var

Salih Olaitanla oynuyorlar orta sahada
Orkun’u genelde beğeniyorlar diye hatırlıyorum ama yine fark etmez en fazla 1 futbolcu olur ya da olmamış gibide diyebiliriz kalan topçularda her türlü üstünüz

Adminim Kasım gibi belli olur gibi sezonu erken açtılar düşüşe geçecekleri nokta olacaktır diye düşünüyorum

Maçı izlemiyorum da... Övgülerden dolayı yazıyorum... Trossard gibi tam Mertens'in yerini doldurmalık adam varken neden gitmedik hiç anlamıyorum... Çok yaşlı desen değil... Lakayıt, laubali desen değil... Sistemimize uymaz desen hiç değil... Düşüşte desen değil... Arsenal'in bırakması bile en azından şimdilik biraz saçma bir adamdı yani... Havada kapmamız lazımdı...
Yazdik adi ciktigi zaman. Bonservisi az gelmistir. 30 istemiyorlardi.

Yorumlardan anladığım kadarıyla Bjk şampiyon olmuş herhalde.
Not: Bjk'de bizim kadar para harcadı bu arada haberiniz olsun hem bu sene hem de geride kalan 4 senede. Sanki para harcamamış gibi yorumlar doğru değil.

Bjk fiziksel olarak ligin en iyi takımı şu an herif iyi çalıştırmış hakkını vermek lazım nereye kadar bu seviyede gidecekler göreceğiz.

Erzurum roma’dan daha iyi hücum ediyo şakasız

Orkun her zaman cok iyi topcuydu, kafa olarak malin teki sadece

Bjk‘den birini alma sansim olsa onu alirdim, Sara‘dan fersah fersah iyi oyuncu

Tamam abi tjk sampiyon oldu tamam

127m euro harcamadilar sanki

Beşiktaş’ın da fikstür avantajı var diyebiliriz.

İlk 5 haftada iç sahada Eyüp, Çorum ve Erzurum ile oynadılar

Hem Avrupa dönüşü hem de zor fikstürde görmek isterim o zaman kesin bir yargıya varacam şimdilik erken diyorum

bjk'den trossard'la orkun'u çıkar kapalı savunmaya hareket edecek adam yok yav. sanki çok hızlı takımmış gibi bi de oh gibi hareketli herif varken vlahovic aldılar. eldeki imkanla iyi kurulmuş bi takım eyvallah da geçtim bizi, fener'e bile uzun yarışta rakip olabilecek takım değiller. anadolu deplasmanı ve içerdeki derbilerde patır patır patlarlar.

Bakalim Marsilya maci dönüsü Diyarbakir deplasmaninda ne yapacak tjk

Geri
Üst Alt