SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

Bunlar ligi ancak 4.bitirir.
Fener her zamanki gibi 2.
Trabzon 3.
At şikecileri 4.

Penalti vermemeleri guzel ama fener icin olsa ne olacagini hepimiz biliyoruz.

Orkun’u genelde beğeniyorlar diye hatırlıyorum ama yine fark etmez en fazla 1 futbolcu olur ya da olmamış gibide diyebiliriz kalan topçularda her türlü üstünüz

Adminim Kasım gibi belli olur gibi sezonu erken açtılar düşüşe geçecekleri nokta olacaktır diye düşünüyorum
Yav mesele bu değil nesinden korkuyoruz Beşiktaş’ın.

Bok gibi kadromuz var güya ve ŞLde bu yüzden başarılı olamıyoruz.

Lakin ligde yarı kalitemizdeki takım bizim için korkutucu rakip oluyor.

Kaliteyi sistemle ve hocayla aşabiliyorsan biz niye ŞLde aşamıyoruz o zaman

Beşiktaş sezona erken başladı. Bir Avrupa başlasın bakalım. Ondan sonra göreceğiz et mi balık mi

Gecmisi olarak oyle ama guncel performans olarak bunu demek icin erken. Ama Leao’nun TR liginin icinden gecmemesi icin bir neden yok. Ama futbol sahada oynaniyor, gecmisle degil. Leao’dan umutluyum.
Böyle bakarsak Olaitan da Sara’dan daha iyi oynayabilir, kalite olarak bakarsak bizden önde oldukları hiçbir nokta yok.

ligde rekabet etmek böyle bir şey değil ki? ligin ortalaması ile ilgili bir şey. gs 8lik takım olsun, bjk 5 diyelim. ligin ortalaması 3 zaten. 5lik takım da domine ediyor bir noktada bir yere kadar. daha çok rakip ile ilgili bir konu. iş dönüp dolaşıyor en az hata yapanın ipi göğüslediği bir senaryoda finalize oluyor. haa gs zaten derbilerde bjk'in de fb'in de ağzının payını verecektir.

cl'de de genel olarak başarılı olmadığımız da doğru değil. son cl serüveninde son 16'da kaldık. ben en iyi senaryoda bile max son 8 olabiliriz diyorum. 16 gayet başarıdır.

ancak daha iyi yapılanabilir ve daha iyi futbol oynayabilir miydik? evet buna katılabilirim.

Trossard hem hazırlamış hem bitirmiş güzel gol

Simdilik tamamen bir teknik direktör dokunusu ile oynuyorlar

Gecen sezona göre trossard,salih ve nübel var ekstra bugune bakacak olursak

Bu teknik direktör dokunusu da sezon boyunca gidecek bir durum degil bunu daha önce bizde yasadik tudor dönemi bir yerden sonra tikanma oluyor

Sorunda tam olarak bu adminim. Ne Beşiktaş ne Fener korkulacak rakip değil 4/4 yaptık kadromuz çok daha iyi ama sahada o istikrarlı futbolu görmeyince ister istemez insanlar psikolojik bir baskı oluşuyor

CL’de de aynısı var 0-1 öndeyiz akıllara hep iyi başlayıp daha sonra mental açıdan patlanılan maçlar geliyor

Muhtemelen takımda olmaması lazım ama onlarda da bu psikoloji oluştu çok çabuk kırılgan hale geliyoruz. Hatta 22/23’de de var Beşiktaş maçı 0-1 öne geçtik sonrasında 3-1 inanılmaz kötü oynayarak kaybettik.

Bence transfer vs daha çok çözmemiz gereken psikoloji ve kırılganlık olmalı çünkü sorun kadroda değil

ligde rekabet etmek böyle bir şey değil ki? ligin ortalaması ile ilgili bir şey. gs 8lik takım olsun, bjk 5 diyelim. ligin ortalaması 3 zaten. 5lik takım da domine ediyor bir noktada bir yere kadar. daha çok rakip ile ilgili bir konu. iş dönüp dolaşıyor en az hata yapanın ipi göğüslediği bir senaryoda finalize oluyor. haa gs zaten derbilerde bjk'in de fb'in de ağzının payını verecektir.

cl'de de genel olarak başarılı olmadığımız da doğru değil. son cl serüveninde son 16'da kaldık. ben en iyi senaryoda bile max son 8 olabiliriz diyorum. 16 gayet başarıdır.

ancak daha iyi yapılanabilir ve daha iyi futbol oynayabilir miydik? evet buna katılabilirim.
ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.

Ligde rekabet etmek de tam olarak böyle birşey, hiçbir mevkide senden üstün olmayan bir takım seni geçerse çok büyük başarısızlıktır.

Kadroları değişelim kimse şampiyonluk beklemez burada.

ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.

Ligde rekabet etmek de tam olarak böyle birşey, hiçbir mevkide senden üstün olmayan bir takım seni geçerse çok büyük başarısızlıktır.

Kadroları değişelim kimse şampiyonluk beklemez burada.
ligde muhtemelen bu sene de şampiyon olacağız zaten de, rakibin 80 puan alması direkt ligin ortalama kalitesiyle alakalı. gs de o 80'i almak zorunda, alacaktır da zaten.

cl'de de fikstür işi son derece önemli. ki en büyük yatırırmımız osimhen sıhhatli olursa, gs fb'den daha zor bir fikstüre sahip olmasına rağmen, daha çok puan alacak ve ilk 24'e kalacaktır diye dülşünüyorum. muhtemelen bunda da yanılmayacağım, 8. maçlar sonunda üzerinden geçeriz bu konunun. ilk maçtan bu kadar karamsar olamıyorum, lizbon'daki takımı oldukça beğendim zira.

ama genel olarak kadro mühendisliği açısından daha iyi yapılanıp, daha iyi futbol oynayabilirdik, buna katılıyorum önceki postta da belirttiğim gibi.

Geri
Üst Alt