Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.440
- 4.056
- 2.418
Bunlar ligi ancak 4.bitirir.
Fener her zamanki gibi 2.
Trabzon 3.
At şikecileri 4.
Fener her zamanki gibi 2.
Trabzon 3.
At şikecileri 4.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan kaybetmeleri lazım şu ana kadar Alanya’da puan bıraktılar Kadıköy de 3 puan aldılar aslında nötrledi gibi bundan sonrası kritikTest maci gibi birsey olacak onlar icin
Avrupa dönüsü zor Anadolu deplasmani
Bu gözler latovlevici'den kötüsünü görmez diyordum ama yanılmışım acayip salak bi adam 2. Yari çıkmazsa kırmızı yeme ihtimali yüksekşu bjknin sol bek bizim maçta 11de çıkar inşallah

baltan keskin olsun veli abiabi maçın adı bjk-erzurum. biz 1 km yukarıda erzurum'da 4 attık. tamam bjk tehlikeli ekip de, skora göre yaşamayalım, abartmayalım lütfen.![]()
Leao ile Trossard arasında ciddi seviye farkı var. Leao çok daha üst seviye bir oyuncu.Trossard olabilir.
Yav mesele bu değil nesinden korkuyoruz Beşiktaş’ın.Orkun’u genelde beğeniyorlar diye hatırlıyorum ama yine fark etmez en fazla 1 futbolcu olur ya da olmamış gibide diyebiliriz kalan topçularda her türlü üstünüz
Adminim Kasım gibi belli olur gibi sezonu erken açtılar düşüşe geçecekleri nokta olacaktır diye düşünüyorum
Gecmisi olarak oyle ama guncel performans olarak bunu demek icin erken. Ama Leao’nun TR liginin icinden gecmemesi icin bir neden yok. Ama futbol sahada oynaniyor, gecmisle degil. Leao’dan umutluyum.Leao ile Trossard arasında ciddi seviye farkı var. Leao çok daha üst seviye bir oyuncu.
Böyle bakarsak Olaitan da Sara’dan daha iyi oynayabilir, kalite olarak bakarsak bizden önde oldukları hiçbir nokta yok.Gecmisi olarak oyle ama guncel performans olarak bunu demek icin erken. Ama Leao’nun TR liginin icinden gecmemesi icin bir neden yok. Ama futbol sahada oynaniyor, gecmisle degil. Leao’dan umutluyum.
ligde rekabet etmek böyle bir şey değil ki? ligin ortalaması ile ilgili bir şey. gs 8lik takım olsun, bjk 5 diyelim. ligin ortalaması 3 zaten. 5lik takım da domine ediyor bir noktada bir yere kadar. daha çok rakip ile ilgili bir konu. iş dönüp dolaşıyor en az hata yapanın ipi göğüslediği bir senaryoda finalize oluyor. haa gs zaten derbilerde bjk'in de fb'in de ağzının payını verecektir.Yav mesele bu değil nesinden korkuyoruz Beşiktaş’ın.
Bok gibi kadromuz var güya ve ŞLde bu yüzden başarılı olamıyoruz.
Lakin ligde yarı kalitemizdeki takım bizim için korkutucu rakip oluyor.
Kaliteyi sistemle ve hocayla aşabiliyorsan biz niye ŞLde aşamıyoruz o zaman
Sorunda tam olarak bu adminim. Ne Beşiktaş ne Fener korkulacak rakip değil 4/4 yaptık kadromuz çok daha iyi ama sahada o istikrarlı futbolu görmeyince ister istemez insanlar psikolojik bir baskı oluşuyorYav mesele bu değil nesinden korkuyoruz Beşiktaş’ın.
Bok gibi kadromuz var güya ve ŞLde bu yüzden başarılı olamıyoruz.
Lakin ligde yarı kalitemizdeki takım bizim için korkutucu rakip oluyor.
Kaliteyi sistemle ve hocayla aşabiliyorsan biz niye ŞLde aşamıyoruz o zaman
ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.ligde rekabet etmek böyle bir şey değil ki? ligin ortalaması ile ilgili bir şey. gs 8lik takım olsun, bjk 5 diyelim. ligin ortalaması 3 zaten. 5lik takım da domine ediyor bir noktada bir yere kadar. daha çok rakip ile ilgili bir konu. iş dönüp dolaşıyor en az hata yapanın ipi göğüslediği bir senaryoda finalize oluyor. haa gs zaten derbilerde bjk'in de fb'in de ağzının payını verecektir.
cl'de de genel olarak başarılı olmadığımız da doğru değil. son cl serüveninde son 16'da kaldık. ben en iyi senaryoda bile max son 8 olabiliriz diyorum. 16 gayet başarıdır.
ancak daha iyi yapılanabilir ve daha iyi futbol oynayabilir miydik? evet buna katılabilirim.
ligde muhtemelen bu sene de şampiyon olacağız zaten de, rakibin 80 puan alması direkt ligin ortalama kalitesiyle alakalı. gs de o 80'i almak zorunda, alacaktır da zaten.ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.
Ligde rekabet etmek de tam olarak böyle birşey, hiçbir mevkide senden üstün olmayan bir takım seni geçerse çok büyük başarısızlıktır.
Kadroları değişelim kimse şampiyonluk beklemez burada.