- 31 Ağustos 2021
- 73.383
- 52.616
- 3.883
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi mertensimiz olsa bi şeyler değişebilirdiBjk ligde en iyi hücum yapan takım bu arada
Sahada bi oyun bi set var
erzurum maçında bizde şov yapmıştıksallamaya gerek yok belki bizden kötü kadro ama bizden fersah fersah iyi oynuyorlar, açlar hırslılar, bizim kadroda 2 sezondur eksik olan bir şey Okan hocanın ilk sezonu gibi iştahlı oynuyorlar, şampiyon olamasalar da göze hoş gelen oyun oynuyorlar, yine de bir yerlerde takılacaklar diye düşünüyorum o ayrı
Normal değil mi yeni takım yeni hoca ligin başı iyi de gidiyorlarsallamaya gerek yok belki bizden kötü kadro ama bizden fersah fersah iyi oynuyorlar, açlar hırslılar, bizim kadroda 2 sezondur eksik olan bir şey Okan hocanın ilk sezonu gibi iştahlı oynuyorlar, şampiyon olamasalar da göze hoş gelen oyun oynuyorlar, yine de bir yerlerde takılacaklar diye düşünüyorum o ayrı
bu maç özelinde konuşmuyorum geçen hafta fbyi de sürklase ettiler iyiler yanierzurum maçında bizde şov yapmıştık
zaten o açıdan ben de takılacaklarını düşünüyorum ilerde avrupa ligi fikstürü sert olacak kadroları geniş değil..Normal değil mi yeni takım yeni hoca ligin başı iyi de gidiyorlar
Kayıplardan sonra nasıl reaksiyon verecekler ona bakmak lazım
Bir tek Orkun diyebiliriz onun hariç herhalde yokturBireysel olarak bakıldığında Beşiktaş’ın bizden daha iyi olduğu bir mevki var mı
Forumda bok gibi topçu demiyor mu herkesBir tek Orkun hariç herhalde yoktur
Trossard olabilir.Bireysel olarak bakıldığında Beşiktaş’ın bizden daha iyi olduğu bir mevki var mı