SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

1789147765573.webp

@Oral Sever in yüz ifadesi anlık.

sallamaya gerek yok belki bizden kötü kadro ama bizden fersah fersah iyi oynuyorlar, açlar hırslılar, bizim kadroda 2 sezondur eksik olan bir şey Okan hocanın ilk sezonu gibi iştahlı oynuyorlar, şampiyon olamasalar da göze hoş gelen oyun oynuyorlar, yine de bir yerlerde takılacaklar diye düşünüyorum o ayrı

sallamaya gerek yok belki bizden kötü kadro ama bizden fersah fersah iyi oynuyorlar, açlar hırslılar, bizim kadroda 2 sezondur eksik olan bir şey Okan hocanın ilk sezonu gibi iştahlı oynuyorlar, şampiyon olamasalar da göze hoş gelen oyun oynuyorlar, yine de bir yerlerde takılacaklar diye düşünüyorum o ayrı
erzurum maçında bizde şov yapmıştık

Normal değil mi yeni takım yeni hoca ligin başı iyi de gidiyorlar

Kayıplardan sonra nasıl reaksiyon verecekler ona bakmak lazım

forma girmezsek işimiz zor.

avrupa takımı gibi sistemli oynuyorlar.

oyunlarında en çok dikkat ettiğim şey kanatları efektif kullanabiliyorlar. özellikle çizgiye inip terse pas bırakma işini sürekli deniyorlar.

Bunu genelde premierlig takımlarında görüyoruz.

bizim lige ters gelen birşey olduğu kesin.

Ligdeki tek gercek rakibimiz bunlar olacak gibi. Millet Onder Ozen ile dalga gecti ama iyi bir profesyonel yapi kurmus gibi gozukuyor. Sonuclari da sahaya yansiyor. Osimhen sakatlanmasin diye dua edecegiz artik.

Maçı izlemiyorum da... Övgülerden dolayı yazıyorum... Trossard gibi tam Mertens'in yerini doldurmalık adam varken neden gitmedik hiç anlamıyorum... Çok yaşlı desen değil... Lakayıt, laubali desen değil... Sistemimize uymaz desen hiç değil... Düşüşte desen değil... Arsenal'in bırakması bile en azından şimdilik biraz saçma bir adamdı yani... Havada kapmamız lazımdı...

Geri
Üst Alt