SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

mujakic'in fiziksel durum

1789150260013.webp

ligde muhtemelen bu sene de şampiyon olacağız zaten de, rakibin 80 puan alması direkt ligin ortalama kalitesiyle alakalı. gs de o 80'i almak zorunda, alacaktır da zaten.

cl'de de fikstür işi son derece önemli. ki en büyük yatırırmımız osimhen sıhhatli olursa, gs fb'den daha zor bir fikstüre sahip olmasına rağmen, daha çok puan alacak ve ilk 24'e kalacaktır diye dülşünüyorum. muhtemelen bunda da yanılmayacağım, 8. maçlar sonunda üzerinden geçeriz bu konunun. ilk maçtan bu kadar karamsar olamıyorum, lizbon'daki takımı oldukça beğendim zira.

ama genel olarak kadro mühendisliği açısından daha iyi yapılanıp, daha iyi futbol oynayabilirdik, buna katılıyorum önceki postta da belirttiğim gibi.
Ben yorum yapmadım çoğunluğun söylediği üzerinden basit bir tespit yaptım.

Kadromuz kötü diye ŞLde başarılı olamayacaksak

Kadrosu her mevkide bizden daha kötü olan Beşiktaş da bizi geçemez, nesinden çekiniyoruz.

Beşiktaş hoca etkisiyle şampiyon olabilirse, o ihtimal varsa, demekki biz de hoca etkisiyle ŞLde başarılı olabiliriz zira herşey kadro değil.

Top bir anda ölüyor el yok diyorlar shshhshshshs bugün de bjkli mi olduk

gariban şanssızlığı oldu. el mi göğüs mü belli değil ama verilen açılardan göğüsle önüne düştüğünün ispatı imkansız.

Ben yorum yapmadım çoğunluğun söylediği üzerinden basit bir tespit yaptım.

Kadromuz kötü diye ŞLde başarılı olamayacaksak

Kadrosu her mevkide bizden daha kötü olan Beşiktaş da bizi geçemez, nesinden çekiniyoruz.

Beşiktaş hoca etkisiyle şampiyon olabilirse, o ihtimal varsa, demekki biz de hoca etkisiyle ŞLde başarılı olabiliriz zira herşey kadro değil.
kadromuz kötü değil yav. hoca biraz çeki düzen vermeli kendisine. yine başarılı oluruz, geçen seneki gibi işte.

Geri
Üst Alt