- 22 Kasım 2008
- 12.095
- 7.620
- 2.568
Zemin maçı kazandirmis. Önemli anları izliyorum.kocaelinin direkten dönen topunda zemin yüzünden eleman iyi vuramamis
Zemin değil kendi destek ayağı dokunuyor topa vurmadan hemen önce...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zemin maçı kazandirmis. Önemli anları izliyorum.kocaelinin direkten dönen topunda zemin yüzünden eleman iyi vuramamis
Top sekiyor gibiZemin değil kendi destek ayağı dokunuyor topa vurmadan hemen önce...
Yıl 2026, şu orta saha takıntısını bırakalım artık. Herkesin istediği tipte 6-8 arası Sara, Torreira, Lemina ve Ugochukwu var zaten. Orta saha ile Kocaeli gibi Anadolu takımlarının hiçbir bağlantısı yok. Zaten orta sahalık bir maç da hiç olmadı, adamlar 11 kişi kendi ceza sahasının önünde bekliyor, orta saha ne yapacak bu durumda belirsiz.Çünkü senelerdir adam gibi orta saha almıyorsun.Çünkü kanatlarda bu konuda vasat barış,sane oynuyor.Osimen bile bu konuda iyi diyemeyiz.
Hala çalışmayla gelişeceğini düşünen kişiler var..Bu konuda Batrakovuda görmedik ki bence onunda şutlar zayıf..
Yemin ederim şu oyunculara bakınca neden olduğu öyle kabak gibi ortadaki bunlar senelerdir görülmüyor.Çıldırmamak elde değil.
Bu kadar iş bilmezlik olmaz arkadaş.
Leo İlk 11 olabilecekse kesinlikle artık denememiz gerekiyor
Bir de Lesley, Deniz vs yeni kanları da sürmemiz lazım
Top sekiyor gibi
Reis ben kolay kolay oyunumuz beğenmem.Ama bu maç çok farklıydı.Bu kadro yapısıyla bundan daha iyi oyun zor oynarız.Diğer maçlara göre özellikle geçen seneki kocaeli maçlarına göre çok daha iyiydi.Yanıltmasın pek iyi oynadığımızı düşünmüyorum
Yahu ne sarası arkadaş..hala saranın yeterli bir futbolcu olduğunumu düşünüyorsun.Rakip geriye çekilince çıkaralım o zaman orta sahaları.Orta sahalılk birşey yok diyorsan hiç tartışmaya gerek yok.Yıl 2026, şu orta saha takıntısını bırakalım artık. Herkesin istediği tipte 6-8 arası Sara, Torreira, Lemina ve Ugochukwu var zaten. Orta saha ile Kocaeli gibi Anadolu takımlarının hiçbir bağlantısı yok. Zaten orta sahalık bir maç da hiç olmadı, adamlar 11 kişi kendi ceza sahasının önünde bekliyor, orta saha ne yapacak bu durumda belirsiz.
Batrakov geldiğinden beri bir şey yazmadım. Genç oyuncu, yatırım yaptık, bekleyeceğiz. Keşke 10+4 kuralı olmasaydı da oraya daha tecrübeli bir isim alabilseydik. Ama bunu yönetime yazar da diyemiyorum. Şu an kesinlikle bizin kalibremizde değil. Sabredeceğiz.
İş bilmezlik vesaire bu yaklaşımları bırakalım. İster beğenelim ister beğenmeyelim 4 senedir ligi sürklase edip CLde fena işler yapmadık. Bu negatif kafadan çıkmamız lazım.
Bir pozisyon vardı son saniyelerde. Hani Sane topu Sallai’a atmak isterken, Sallai’nin gereksiz öne doğru koşması. Sane yine kötü gözüken oldu. Sallai’da gerçekten İQ sorunu var.
Umarım haberler doğrudur da zemin komple kaldırılacaktır. 1 aylık süre var sonraki maçımıza. Parası neyse verip halletmeleri lazım bu çimi.Zeminin bu halde olmasının kimin payı varsa Allah bin belasını versin biz bu zemin de çok adam bırakırız
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye liginde Torreira + 2 tane ofansif orta saha oyuncusuyla oynamamız lazım diyorum, alınsın diye ağlanılan bütün oyuncuların da Sara'dan farksız çıkacağını söylüyorum, ama bunları ya yanlış okudun ya da anlamadın.Yahu ne sarası arkadaş..hala saranın yeterli bir futbolcu olduğunumu düşünüyorsun.Rakip geriye çekilince çıkaralım o zaman orta sahaları.Orta sahalılk birşey yok diyorsan hiç tartışmaya gerek yok.
Sapına kadar iş bşlmezlik var.Rezillik kepaze seviyesinde iş bilnezlik var.
Ama sen hala kuraldan falan bahsedip başımızdaki hainleri savunuyorsun..Gerçekten pes…