Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.989
- 12.394
- 1.418
2.42 xg den 1 gol üretmiş takim
Bitirme sorunu baya var
Bitirme sorunu baya var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla rakipteki kaleci ve hakem dışında bir sorun yok bizde2.42 xg den 1 gol üretmiş takim
Bitirme sorunu baya var
Skora 4-0 yazsan sırıtmaz usta.
Olabilirdi futbol hissetirmedi ama erken bulsak gidebilirdi gibi duruyor.Skora 4-0 yazsan sırıtmaz usta.
Yanıltmasın pek iyi oynadığımızı düşünmüyorum
İyi oynamadık ama mücadele ettik biraz iyi oynamamanın etkisi Sara ve Barış kaynaklı olduğunu düşünüyorum onlar yerine Batrakov + Lesley başlayıp Leao-Yunus kanatları yapsak daha etkili olurduk.Yanıltmasın pek iyi oynadığımızı düşünmüyorum
Bazıları futbolu çok basit sanıyor illa ki kötü oynayacağız illa ki formsuzluk berbat oyun olacak sakatlık cezalar olacak sezon boyu bütün maçları kazanamazsın futbol bu bilinmezlik yüzünden güzel zatenGalatasaray gayet iyi oynadı, daha ne oynayacak, hafta içi ŞL maçı dönüşü sana özellikle bilenmiş bir teknik direktörün takımını 80 dakika ezdik.
Nizami golümüz iptal edilmese çok daha da rahat olacaktı.
Golümüz galiba nizami değil renktaşBir nizami golümüz iptal edildi ve Deniz'e yapılan 2 penaltı es geçildi.
Yönetim çıkıp konuşmalı yoksa haklaımızı yemeye devam edecekler
Darbe net benceGol iptali kurallara göre doğru...
Deniz'in penaltıları yumuşaktı biraz ama iyice incelemek lazım... Birinde sanki ayağına basıyordu, diğerinde de sol ayağına bir darbe var gibi gördüm...