Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 6.050
- 5.206
- 718
deniz gül geliştirilmiş zaniolo vibe verdi açıkçası hem de yerli boy pos fizik muhakkak üstüne düşülmeli osimhenlen beraber oynatılmalı gerekirse bazı müsabakalarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AynenDeniz Gül'ün performansı yüzümüz güldürdü. Fiziğinin hakkını veriyor, üstüne üstlük gayet de hareketli ve çevik.
Çok anormal geriye gitmiş bu kadar tahmin etmiyordum, hazır değil doğrudur ama ben hazır değil düzelir diyip düzelen bir herif hatırlamıyorum doğru düzgün. Olacak olan adam tak diye gelip oynuyor Batrakov'da aynı şekilde, iyi adam gelip tak diye oynuyor bence Deniz çok iyi yedek forvet mesela belli oldu ilk 90 dakikasında. Olacak edecek denen adamların hiçbirinin olduğunu hatırlamıyorum.Osimhen gelirse, cosarlar ikisi.
Abi geri çekildik sadece savunma anlamında nasıl bi sorun olabilir isabetli şutları yok adamlarınSon 10dk savunma konusunda sıkıntılarımız vardı o başka ama o zamana kadar süper değilse de iyi top oynadık... Bireysel performanslarda ve bitiricilikte problemler var...
sorun kondisyon gibi sanki ya mt sonrası bakmak lazım.Leao olmayacak bence umarım yanılırımda