⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray 1-0 Kocaelispor | MS | 13 Eylül | beIN Sports 1

Son 10dk savunma konusunda sıkıntılarımız vardı o başka ama o zamana kadar süper değilse de iyi top oynadık... Bireysel performanslarda ve bitiricilikte problemler var...

Osimhen gelirse, cosarlar ikisi.
Çok anormal geriye gitmiş bu kadar tahmin etmiyordum, hazır değil doğrudur ama ben hazır değil düzelir diyip düzelen bir herif hatırlamıyorum doğru düzgün. Olacak olan adam tak diye gelip oynuyor Batrakov'da aynı şekilde, iyi adam gelip tak diye oynuyor bence Deniz çok iyi yedek forvet mesela belli oldu ilk 90 dakikasında. Olacak edecek denen adamların hiçbirinin olduğunu hatırlamıyorum.

Önemli olan 3 puandı. Onu da aldık. ŞL öncesi ve sonrası iyi oyun değil, 3 puan almaktır önemli. Onun dışında kötü oynadığımızı da düşünmüyorum. Fazla pozisyon vermedik. Pozisyonlar da bulduk. Yeni transferlerimizin de öyle berbat oyuncular olmadığını gördük.

İnşallah osimhenle de iyi olur ama bu maç hep dikine pasları icardiye attığını düşündüm leaonun. Denizin de hakkını yemeyeyim ama icardi baska seviyeydi.

Masalsi bisey olurmuş be.

team-statistics-2026-09-13-215814.webp

Şu 2.9 xG'den sadece 1 gol çıkarıyoruz. Bu kadar kötü bitiricilik başımıza bir yerde sorun çıkarır. Şu bitiriciliği düzeltmemiz lazım. Bu yeni bir sorun da değil maalesef. Nedeni ne? Nasıl düzelir? Ekstra bitiricilik üzerine çalıştırmak için özel antrenör mü gerekir bilmiyorum ama düzeltmemiz lazım. Onun dışında ben ara ara izleyebildim özellikle ilk yarının 2. kısmı vb. o yüzden maçın tamamı için değil yorumum ama izlediğim bölümlerde Deniz'i beğendim. Leao çok yetenekli ama fizik olarak hazır olmadığı da belli asıl Leao milli aradan sonra göreceğiz bence o ilk yarıda kaçırdıklarını da kaçırmaz tam hazır olunca. Barış benim izlediğim anlarda iyiydi. Sara yine gelişine vurmadı beni çıldırttı. Güzel 3 puan tebrikler takım.

Leonun kondisyonu çok iyi değil ilk yari daha iyiydi. Bence açılacaktır hele osimhen gelsin

leao fizik olarak %50 gibi oynuyor şu anı bile kalite adamın kondisyonu yukselınce cok iyi olacak

Geri
Üst Alt