⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray 1-0 Kocaelispor | MS | 13 Eylül | beIN Sports 1

HSHnW39WQAYHVjR

ilk yarı baya pozisyon bulduk. hücum hattının skor bulma konusunda kısırlaşmasının bir sebebi herhalde osimhen'le oynamaya alıştıkları için bireysel oynamayı, görmeyi unutmaları olabilir. golü de Abdülkerim attı

eğer skor tek farksa ve biz öndeysek hakem fark etmeksizin lehimize faul çalmamamk için 40 takla atıyorlar. tam tersindede rakip yeterki yere düşsün direk faul çalıyorar.

Torreira ve Davinson maçın uzak ara en iyi ikilisiydi...

Deniz de iyiydi... Direkten dönen pozisyonu baya üst düzey santrafor işi... Onun dışında sırtı dönüklerde dönme/pas verme seçeneği konusunda ve biraz daha ayakta kalabilme konusunda gelişirse baya bir oyuncu olur... Gerçi ayakta kalamıyor demek de hata olur, çok iyi boğuştu...

Yunus da fena değildi, bazı son paslarda beceriksizdi bugün...

Sallai ve Sara hayli kötüydü... Sara'dan gitgide soğumaya başladım... İyi niyetinden şüphem yok ama o roldeki bir oyuncunun ilk dokunuşu bu kadar sıkıntılı olmamalı...

Leao ilk yarı iyiydi. Çok ekstra etkin değildi ama iyiydi. İkinci yarı yorgunluğu çok belli oldu... Defansif katkı ve pres falan yok ama tabi, oradan bir zaaf yaratıyor...

Barış maçın çoğunda kötüydü ama ilk yarının sonunda bir dönem iyi işler de yaptı, ki maçı en domine ettiğimiz dönem oydu... Barış'ın iyi oynamasının neleri değiştirebileceğinin kanıtı bu arada... Barış mücadelesine ek olarak topları iyi kullanınca baskımız çok artıyor... Umarım o kısa sekans kıpırdanmasının habercisidir... Henüz eski Barış'tan çok uzak tabi...

Galatasaray gayet iyi oynadı, daha ne oynayacak, hafta içi ŞL maçı dönüşü sana özellikle bilenmiş bir teknik direktörün takımını 80 dakika ezdik.

Nizami golümüz iptal edilmese çok daha da rahat olacaktı.
Bazıları futbolu çok basit sanıyor illa ki kötü oynayacağız illa ki formsuzluk berbat oyun olacak sakatlık cezalar olacak sezon boyu bütün maçları kazanamazsın futbol bu bilinmezlik yüzünden güzel zaten

Bir nizami golümüz iptal edildi ve Deniz'e yapılan 2 penaltı es geçildi.

Yönetim çıkıp konuşmalı yoksa haklaımızı yemeye devam edecekler

Gol iptali kurallara göre doğru...

Deniz'in penaltıları yumuşaktı biraz ama iyice incelemek lazım... Birinde sanki ayağına basıyordu, diğerinde de sol ayağına bir darbe var gibi gördüm...

Bir nizami golümüz iptal edildi ve Deniz'e yapılan 2 penaltı es geçildi.

Yönetim çıkıp konuşmalı yoksa haklaımızı yemeye devam edecekler
Golümüz galiba nizami değil renktaş

Kaleci topu zeminle eli arasında durdurduysa top onun kontrolünde sayılıyor müdahale edemezsin

Penaltı konusunda haklısın özellikle denize yapılan net bir penaltımız yendi yine

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt