- 22 Ocak 2010
- 53.278
- 34.326
- 3.073
son dakikalarda rakibin eline gelen pozisyon penaltı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu sen ne anlatıyorsun isteyen hakaret olmadığı müddetce istediği yorumu yapar.Türkiye liginde Torreira + 2 tane ofansif orta saha oyuncusuyla oynamamız lazım diyorum, alınsın diye ağlanılan bütün oyuncuların da Sara'dan farksız çıkacağını söylüyorum, ama bunları ya yanlış okudun ya da anlamadın.
Ben takımda daha fazla ne yaptığı belirsiz merkez orta saha oyuncu istemiyorum. Bu kadar. Net.
İş bilmezlik var diyorsan, ben de senin söylediklerinle gerçeklerin örtüşmediğini söylüyorum. 10+4 kuralı sen yırtınsan da var, ve elimizi daraltıyor. Bu da gerçek.
Asıl rezillik, kepazelik ve iş bilmezlik kazandığımız maçtan sonra bu kadar agresiflik ve negatiflik basmak. 5 senedir bıktırdınız artık, anladık size göre herkes aptal bir siz zekisiniz. Siz her şeyi görüyosunuz başkaları görmüyor.
Alaka?deplasmanda olsak yenilirdik
Türk Dil Kurumu (TDK) kurallarına göre nokta işareti temel olarak yargı bildiren cümlelerin sonuna ve belirli kısaltmalar ile sayıların arasına konur.uzaktan şutun önemini bir kez daha anladığımız bir müsabaka geçirdik , geçen sene fener talisca asensioylan falan 50 tane maç açtı böyle bizde hala topa vurmasını bilen yok stoper maç çözüyor uzaktan şutla hocamız görüyor mu acaba bunları
Değildi benceson dakikalarda rakibin eline gelen pozisyon penaltı mı?
Hiçbir şeyi bilemiyor ama hiçbir şeyiYurt dışı oranlarında Kocaelispor için tehlikeli oranlar verilmiş. 1-1 veya 1-2 gibi görünüyor.
Değil vücuttan ve takım arkadaşından geliyor.son dakikalarda rakibin eline gelen pozisyon penaltı mı?
Bırakmasına gerek var mı Cafer abi2 pozisyonda kolay bıraktı ilk yarıda hayvan gibi çekildiğinde bırakmadı
onda düşse kesin almıştık penaltıyı
Şeref ve haysiyet bakımından noksanlıkları olduğu için damper abiBırakmasına gerek var mı Cafer abi
Niye vermiyor hakemler penaltıyı düşmeyen adama