⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray 1-0 Kocaelispor | MS | 13 Eylül | beIN Sports 1

Türkiye liginde Torreira + 2 tane ofansif orta saha oyuncusuyla oynamamız lazım diyorum, alınsın diye ağlanılan bütün oyuncuların da Sara'dan farksız çıkacağını söylüyorum, ama bunları ya yanlış okudun ya da anlamadın.

Ben takımda daha fazla ne yaptığı belirsiz merkez orta saha oyuncu istemiyorum. Bu kadar. Net.

İş bilmezlik var diyorsan, ben de senin söylediklerinle gerçeklerin örtüşmediğini söylüyorum. 10+4 kuralı sen yırtınsan da var, ve elimizi daraltıyor. Bu da gerçek.

Asıl rezillik, kepazelik ve iş bilmezlik kazandığımız maçtan sonra bu kadar agresiflik ve negatiflik basmak. 5 senedir bıktırdınız artık, anladık size göre herkes aptal bir siz zekisiniz. Siz her şeyi görüyosunuz başkaları görmüyor.
Yahu sen ne anlatıyorsun isteyen hakaret olmadığı müddetce istediği yorumu yapar.
Olumsuz birşey görüyorsa yorumunu yapar.Bu negaitflik basmak olmuyor.
Şu maçtan sonra yaptığım yorumları görmeden geliyorsum burada ahkam kesiyorsun.Kimse kimseye bilgiçlik taslamıyor.Bu takımın iyiliği için daha iyi seviyelere gelmesi için yorum yapıyor. yapılan basit hatalardan dolayı sinirleniyor insan..
Senin neden zoruna gidiyor onu anlamıadım..kimsenin kimseye akıl verdiği yok..

uzaktan şutun önemini bir kez daha anladığımız bir müsabaka geçirdik , geçen sene fener talisca asensioylan falan 50 tane maç açtı böyle bizde hala topa vurmasını bilen yok stoper maç çözüyor uzaktan şutla hocamız görüyor mu acaba bunları
Türk Dil Kurumu (TDK) kurallarına göre nokta işareti temel olarak yargı bildiren cümlelerin sonuna ve belirli kısaltmalar ile sayıların arasına konur.

:D

Bu sezon ki lige başlangıcımız gereğinden fazla eleştiriliyor. 5 maçta 123 şut çeken ve tüm maçları domine eden bir takım görüyoruz, Defansif dağınıklıklar ve bitiricilik sorunları sezon başında olur ama genel resme bakınca olumsuz bir tablo yok bence. Bu maçı rahat 3-0 falan kazanmalıydık, Göztepe ve Çorum maçları da benzer skorlarla bitebilecek maçlardı ama sezon başında bu tarz maçlar oluyor sonuç olarak 5 maç 13 puan gayet makul. Haftaya Trabzon'a karşı da favori olduğumuzu düşünüyorum ve mevcut formumuz ile oradan en kötü yenilmeden döneriz gibime geliyor.

tayfur thousandlake girdikten sonra bi verkaç yaptı, bizim orta sahalar gene takip etmediği için inekten gene gol-asist yiyecez diye çok korktum. tembellikten kimler topçu diye çıkıyor bu ülkeden yav. hadi biz 5 kuruş almadan evde göt büyütüyoz, servet kazandığın mesleğe de azıcık saygısı olur insanın.

Dünden kalan ve konuşulacak en önemli konu zeminin rezil durumu. Dursun Özbek ve avarelerine yakışır olmuş.

Geri
Üst Alt