⚽ SL 26/27 H:5 | Galatasaray - Kocaelispor | 20:00 | 13 Eylül | beIN Sports 1

---------------------Ugurcan---------------------

Sallai---------Sanchez-----Jakobs----------Eren

-------------Lesley--------Sara----------------

Yunus-------------Batrakov-----------------Leao

---------------------Deniz------------------------

Torreira yorulmus olabilir, bilmiyorum. Yoksa onu oynatirim tabi. Lesley de bu mac oynamayacaksa ne zaman oynayacak?
Apo'ya pek güvemiyorum o yüzden Jakobs. Ama onu da 90 dk oynatmam zira sakatlanmaya meyilli. El Chad oynamali bu macta. Görelim artik.

Lesleyi her maç 10 dk oynatıyor, koy şu adamı 11e de görelim aynı şekilde stoperede Bitsihabuyu koy.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Getirin Sane yi adam çalımlayacak bu maç keyfi gelirse ceza sahası çevresinden bir plase vurur Ooooo çektiren

Öyle böyle maçı kazanmak gerek, hakem çok kötü olsa da ilk yarı ikinci yarı farkı makul değildi dün, lige yansıtmamak gerek, umarım rahat bir galibiyet alırız

Leao ve yunus birşeyler yaparsa diye bekleyeceğiz.
Bunun dışında bu orta sahayla ve okan buruğun bir türlü çözüm üretemediği takım savunması ve saha yerleşimiyle her işimiz şansa kalmış.

Sporting maçından çok daha önemli bir maç.
Şampiyonluğu perçinlemek için ligde sürekli kazanmak ve rakiplerin inancını kırmak lazım.
Kocaeli bize geçen yıl ters geldi. Selçuk efendi yine varını yoğunu ortaya koyacaktır.

Uğurcan
Sallai Davinson Bitsu Jacobs
Torreira Sara
Yunus Batra Leao
Deniz

En azından ilk yarı bu kadro olmalı. Bir yerden sonra şanslar verilmeli.

Geçen 4-5 yılın ardından ben artık ilk 11 için ortasahayı kuramaz hale geldim. Nedir ideali nasıl olmalıdır bilemiyorum. Torreira-lesley-batrakov üçlüsü nasıl olur mesela bu maç için?

Geri
Üst Alt