SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

He olurduk kesin Seferovic ile falan. Sen buna inaniyorsan diyecek birseyim yok hele suan takimda Osimhen olmasa ben gorecektim o zaman buralari. Napoli admini sagolsun.
Icardi takıma girip form tutana kadar Gomisle oynuyorduk Alper abi

Hatta İçerdeki İstanbul Ankaragücü deplasmandaki Sivas maçını da Icardi'nin yokluğunda aldık o sezon

FB'yi de deplasmanda yeniyorduk son 15 dakika girdi

Hasan Bekir abi çok yanlış bir şey söylemedi yani

Ben de onunla aynı fikirdeyim,Icardi'nin o kaos dolu özel hayatını hayatta yönetemezdi Fb.Bizim idare ettiğimiz gibi idare edemezlerdi onu

Çıkın konuşun hakem diye onursuz kirapsızlar..
Yemin ederim biz bu yapıyla iyi mücadele ediyoruz.üstelik başımızdaki hainler olmasına rağmen

Bizim takım en iyi paslaşırken sahada

Demirbay
Torreira
Mertens
İcardi

Vardı. İlk sene ise Oliveira ve Rashica vardı zaten. Boey-Barış-Torreira (baskı da yapıyordu)

Pas oyunu oynamak istiyorsan o tarz adamlar olmalı. 2024/2025 yılında Sara,Yunus,Mertens ile devam ettik.

Şu an Sara dışında pas oynayan yok takımda Osimhen dahil. Sadece baskı ile top kazanırsak gol atalım tarzına döndük.

Baskı oynarken Barış bunu bu sene bıraktı, Torreira’nın gücü yetmiyor, Leao ve Sane de top kaybına meyilli kanatlar Kerem ve Barış gibi.

Gidip Trossard ve iyi bir 10 numara almamız lazımdı. Avrupa’da fizikli olalım diye iyice pas gücünden taviz verdik. İşin kötüsü o adamların alemeti farikası olan geçiş oyununu da oynamıyoruz.

Ver topu rakibe ligde ve Avrupa’da, ani şok pres ile kaleye git zıpkın gibi geniş alan bulup.

Hem topu kontrol et, hem düzgün hat kıran pas yapama, hem deli saçması bir pres yap ve sonra sadece neden Osimhen’e endeksliyiz diye ağla.

Okan Hoca artık şu taktiği revize et.Yoksa taraftar baskısı ve altını oyan bazı yöneticiler senin yerini revize edecek hak etmediğin halde.

Diyarbakiri kotu olsa bile ligte tutacaklardi bence ki iyi takim kurmuşlar hocada fena degil ,samsun gibi 1 2 yil takılır

Dakika 70 oldu ,amd hala catir catir top oynuyor bu tempoda bizim diller kicimizdan cikiyordu ... Okan buruk git gozunu seviyimm

Geri
Üst Alt