SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Screenshot_66.webp

Bu adamlarin tribunleri hep mi boyle rafine . Ne bir flama ne bir bayrak tek bir aykiri slogan yok.. cok iyi

Dzeko iyi bir profesyonel ama Icardi ile arasinda en az 2 seviye fark var. Yanlislikla Icardi bize degilde Fenere gitmis olsaydi suan -2 sampiyonlugumuz olurdu.

Ligde zorlanmamiz tamamen dogru rotasyonu saglayamamasi zaten bu yuzden ilk yarinin sonlarina dogru neredeyse takimin yarisi sakatlanmisti. Kadro planlamasi nasil yapilir en son sorulacak kisi OB maalesef.
O da güzel hikaye kral. İddia ediyorum İcardi Fb'ye gitseydi bizim yine 4 şampiyonluğumuz olurdu Fb İcardi'yi yönetemezdi. Sana CL temposundan sonra zorlanan hatta liglerinde şampiyonluğu kaybeden takım örnekleri de verdim. Gerçi boş ver. İnsanın emeğini yok sayacak kadar ileri giden birine de başka liglerden örnekler vermeye çalışmak benim sorunum.

O da güzel hikaye kral. İddia ediyorum İcardi Fb'ye gitseydi bizim yine 4 şampiyonluğumuz olurdu Fb İcardi'yi yönetemezdi. Sana CL temposundan sonra zorlanan hatta liglerinde şampiyonluğu kaybeden takım örnekleri de verdim. Gerçi boş ver. İnsanın emeğini yok sayacak kadar ileri giden birine de başka liglerden örnekler vermeye çalışmak benim sorunum.
He olurduk kesin Seferovic ile falan. Sen buna inaniyorsan diyecek birseyim yok hele suan takimda Osimhen olmasa ben gorecektim o zaman buralari. Napoli admini sagolsun.

Geri
Üst Alt