Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.886
- 3.615
- 1.898
Beşiktaşın bir özelliği var bireysel hata yapsalar da maçtan kopmuyorlar. Bizimkiler anında dağılıyor.
Bu maç 3-3 de bitebilir.
Bu maç 3-3 de bitebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinbo da aynı kafa vuramıyor eleman.agbadou izlediğim en köt stoper listesinde ilk 5e girer
Sahane gol
singo'yu stoper saymıyoruz artık ama sağ bek oynamayada fizyolojisi yetmiyorSinbo da aynı kafa vuramıyor eleman.
Tayyar abi iyi de liderlik gitti4 olmasi muhim, zira dunku rezaletin baskisi azalir. Fener'i kaâle almiyorum bu sene.
Once gotu toparlayalim Sarper'im. Yoksa 3 hafta gecmez.Tayyar abi iyi de liderlik gitti
O da güzel hikaye kral. İddia ediyorum İcardi Fb'ye gitseydi bizim yine 4 şampiyonluğumuz olurdu Fb İcardi'yi yönetemezdi. Sana CL temposundan sonra zorlanan hatta liglerinde şampiyonluğu kaybeden takım örnekleri de verdim. Gerçi boş ver. İnsanın emeğini yok sayacak kadar ileri giden birine de başka liglerden örnekler vermeye çalışmak benim sorunum.Dzeko iyi bir profesyonel ama Icardi ile arasinda en az 2 seviye fark var. Yanlislikla Icardi bize degilde Fenere gitmis olsaydi suan -2 sampiyonlugumuz olurdu.
Ligde zorlanmamiz tamamen dogru rotasyonu saglayamamasi zaten bu yuzden ilk yarinin sonlarina dogru neredeyse takimin yarisi sakatlanmisti. Kadro planlamasi nasil yapilir en son sorulacak kisi OB maalesef.
He olurduk kesin Seferovic ile falan. Sen buna inaniyorsan diyecek birseyim yok hele suan takimda Osimhen olmasa ben gorecektim o zaman buralari. Napoli admini sagolsun.O da güzel hikaye kral. İddia ediyorum İcardi Fb'ye gitseydi bizim yine 4 şampiyonluğumuz olurdu Fb İcardi'yi yönetemezdi. Sana CL temposundan sonra zorlanan hatta liglerinde şampiyonluğu kaybeden takım örnekleri de verdim. Gerçi boş ver. İnsanın emeğini yok sayacak kadar ileri giden birine de başka liglerden örnekler vermeye çalışmak benim sorunum.