SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

Bu sene ligi alip gidecek takim yok uefa ve ucl fena dövecek 3 buyukleri kim daha dayanıklı kimin hocasi bi boka benziyor,o belirler olayi

Htalks da baskalari gibi takintili bir adam

Takintili insanlarin futbol yorumlamasi yanlis

Takimin basinda sergen yalcin olsa bu mactan sonra ben size demistim anlattiklarim tek tek cikti derdi

Simdi ise destekledigi hoca oldugu icin yenilgi’ye bahane ariyor

Ali Ece murillo için hakimi gibi dedi kapattım

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur'dan sonra hiçbiri ağırlığını koyamadı hocayı hep yalnız bıraktılar konuşursam harbi ağır konuşurum o yüzden yönetim hakkında susuyorum.
erden başganın ligi bitirmeyiz açıklaması alanya maçı puan kaybıydı adam şuanki beceriksiz ve hainler gibi saklanmadı çıktı hakkımızı çatır çatır savundu ve baskıya aldı. ligin hakemlerinin hepsi çapsız tepkiden filan aşırı korkuyorlar maç içinde tepki olmazsa doğruyorlar. azıcık tepkide elleri titriyor.

biz yenince konuşmuyoruz aman yendik boşver diyoruz, yenilince hakemden başak sorunlar var diyoruz ne zaman konuşulacak bu hakemler. lig başladı her attığımzı 2 golden biri iptal oluyor, kendi sahamızda depte doğranıyoruz gram tepki yok yazık valla.

Bunun geçmişte başardıkları ile alakası ne? Futbolda herkesin inişleri çıkışları var ya. Mevcut durumu eleştiren eleştirir, bazısı gitmesini de ister buna bir şey dediğim yok ki. Bana göre sezon sonunu görmeli. Başkası şimdi değişiklik olmalı der bununla da bir sorunum yok. Bana yanlış gelen adamın verdiği emeklerin yok sayılarak başarılarının küçültülmeye çalışılması bu kadar basit.
Dayı ne inişi çıkışı yav. Eleştirdiğin nisan ayından beri aynı paraşütsüz düşüş devam ediyor. Ondan öncesi de aslında parlak değildi.
Burada sene boyunca bireysel takılıyoruz, biri çıkacak maçı kurtaracak futbolu var diye kaç kere eleştirdik bağırdık. Sonuç ne dediğimize gelmedi mi.
Osimhen, sane, duran top kullanabilirse sara, uzaktan şut çekip gol atarsa torreira, %100'lük 8 şutu kaleye sokmayan uğurcan. Kalenin içinden top çıkaran abdül, davinson.
Nereye kadar abi.
Takımın orta sahası ve defansı arasında 50 metre boşluk var. 2 sene önce adamlar Galatasarayın zayıf kalbi abdülkerimin arkasına atılan toplar dedi uygulamalı da gösterdiler sonra ligde de herkes aynı işi uyguladı bize ve sorun yaşamadık mı? Günümüzde aynı işi yaşıyorsak burada bir ders alma, bir farklı çalışma mı olmuş oluyor.

Nasıl performans abi bu hatalı olduğunu bildiğin taktiği uygulamaya devam ediyorsun. 2. dakika hurra 11 kişi rakip yarı sahaya koşturuyor 10. dakikada 4 oyuncunun dili dışarıda.
Şunun problem yaşatabileceğini 10 yaşındaki çocuk bilir. Eylül ayında yapıyorsun bunu ayrıca. Takımın eksiksiz olur denersin.
Osimhen gibi güç var yapacağız dersin.

İcardiyle aynı oyunu oynayama çalışmadık mı biz, burada icardi 1 sene boyunca osimhen olamadığı için eleştirilmedi mi. Bu saçma sapan ve gereksiz rakip kaleye press yapmazsak öleceğiz hastalığından dolayı biz 3-1 olan maçta icardinin ters basarak çaprazının koptuğunu görmedik mi.
Yarın en güvendiğimiz adamlarda bunu yaşamayacağımızın garantisi var mı?

Niye senin takımın 10 milyona kurulan amedspor kadar atağa çıkamıyor. Niye senin takımın amedspordan daha fazla pozisyon veriyor. Hemde amed kapandığı halde gel gel yaptığı halde.

Yahu cengiz adamlar haklı haksız hakemleri tffi baski altına almak icin konuşuyor taraftarına moral veriyor bunun neresi kotu ben 8jkli olsam memnun olurum ,biz konuşan rakiplere degil konuşmayan bizimkilere laf etmedigimiz icin bu haldeyiz ,dun rezil olduk takimin hocasi yoneticileri icin en ufak tepki gelmedi yol kazasidir deyip gecistirdiler
hayır arkadaş hakkın yeniyorsa bağırırsın.
Hakkını ararsın.orada zaten taktir edeiyorum adamları.Bizim başımıza gelen bunların başına gelse ortalığı ayağa kaldırırlar.
Ama bizim alehimize yalan yanlış konuşamazlar arladaş.Nesi normal bunun.
Adamların başkanlarıda yöneticileride sapına kadar takımlarına bağlı..
Bizim başımızdakiler hain.Bakın tekrar söylütorum başımızda Hobi niyetine takım tutan hainler var.

Şikeci abileri gibi biliyorlar işte manipüle etmeyi.
Dün Sane pozisyonu için bir tane yöneticimiz çıkıp konuştu mu?
Ya dün Savic gülüyor nasıl tekme attım da kırmızı yemedim diye ama bizim yönetimden tek bir ses yok
Hocaya da güvenim kalmadı
Osi sakatlanmayacak ve hakeme rağmen şikecileri yenecek böyle takımlar çıkacak yoksa işimiz zor

Geri
Üst Alt