- 6 Eylül 2014
- 95.585
- 66.026
- 4.608
Saba bize gelse öyle sut filan çekemez.Saba'nın çektiği şutu bizde çekecek topçu yok. Tam bir şutör kabızı takımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saba bize gelse öyle sut filan çekemez.Saba'nın çektiği şutu bizde çekecek topçu yok. Tam bir şutör kabızı takımız
Jk’liler ağlıyor hakem diye şaka gibi yemin ediyorum
Erden Timur'dan sonra hiçbiri ağırlığını koyamadı hocayı hep yalnız bıraktılar konuşursam harbi ağır konuşurum o yüzden yönetim hakkında susuyorum.bizim dışımızda herkes hakem konusunda baskı kuruyor hala konuşmuyoruz sırf yenildik diye. yönetimin yatacak yeri yok.
ben bu ligin uzmanıyım
erden başganın ligi bitirmeyiz açıklaması alanya maçı puan kaybıydı adam şuanki beceriksiz ve hainler gibi saklanmadı çıktı hakkımızı çatır çatır savundu ve baskıya aldı. ligin hakemlerinin hepsi çapsız tepkiden filan aşırı korkuyorlar maç içinde tepki olmazsa doğruyorlar. azıcık tepkide elleri titriyor.Erden Timur'dan sonra hiçbiri ağırlığını koyamadı hocayı hep yalnız bıraktılar konuşursam harbi ağır konuşurum o yüzden yönetim hakkında susuyorum.
Dayı ne inişi çıkışı yav. Eleştirdiğin nisan ayından beri aynı paraşütsüz düşüş devam ediyor. Ondan öncesi de aslında parlak değildi.Bunun geçmişte başardıkları ile alakası ne? Futbolda herkesin inişleri çıkışları var ya. Mevcut durumu eleştiren eleştirir, bazısı gitmesini de ister buna bir şey dediğim yok ki. Bana göre sezon sonunu görmeli. Başkası şimdi değişiklik olmalı der bununla da bir sorunum yok. Bana yanlış gelen adamın verdiği emeklerin yok sayılarak başarılarının küçültülmeye çalışılması bu kadar basit.
hayır arkadaş hakkın yeniyorsa bağırırsın.Yahu cengiz adamlar haklı haksız hakemleri tffi baski altına almak icin konuşuyor taraftarına moral veriyor bunun neresi kotu ben 8jkli olsam memnun olurum ,biz konuşan rakiplere degil konuşmayan bizimkilere laf etmedigimiz icin bu haldeyiz ,dun rezil olduk takimin hocasi yoneticileri icin en ufak tepki gelmedi yol kazasidir deyip gecistirdiler
Ya dün Savic gülüyor nasıl tekme attım da kırmızı yemedim diye ama bizim yönetimden tek bir ses yokŞikeci abileri gibi biliyorlar işte manipüle etmeyi.
Dün Sane pozisyonu için bir tane yöneticimiz çıkıp konuştu mu?